Read the Official Description

doktorander

Den strukturella analys och dess tillämpning i projektplanering, organisation, genomförande och underhåll är en del av den professionella tränare, även en som inte är som uteslutande strukturer.

Således arkitektur och struktur är oskiljaktigt förenade, de måste förstås och studeras tillsammans. Intresset för strukturer inte bara upprepar i form av ett utkast, men även i andra faser, där vikten ligger i att få ett korrekt genomförande av dem i arbetet.

Den Magisterexamen i design, Beräkning av arkitektoniska strukturer och Construction (PEA) Det är ett svar på behovet av att utbilda experter inom strukturer, såväl i konstruktionsfasen, och genomförandefasen.

 • Förklaring av en arbetsprocess, som börjar med förslaget och slutar med underhållsprojekt. Förlängning av strukturella teorin i organisationen, utförande och kontrollarbete och tillämpning av strukturell teori till praktiska exempel.
 • Exempel och modeller, inte bara i regionen utan också internationellt
 • Betoning på begreppet konstruktion innan projektet
 • Praktiska workshops för att utöka kunskap. Roundtables ett klargörande av tvivel och utflykter att arbeta för att öka kunskapen
 • Små grupper av studenter med hög klass deltagande

Vad tycker du förbereda?

 • intensivt studera strukturer i alla dess faser, liksom andra läror.
 • Förstå och analysera bindnings aspekter mellan arkitektur och strukturer för att svara på en perfekt kombination av dessa i arkitekturprojekt, samt ökad konstruktionsdetaljer lösning kan anpassas till alla typer av arbeten.
 • Utvärdera och genomföra projekt av internationella strukturer med stor komplexitet.
 • Planera, organisera och leda arbetet i framstegsstrukturer. Utför grundlig underhållsprojekt för efterföljande livslängd byggnader.
 • Råd om andra relaterade strukturer byggnadsarbetare.
 • Starta en första utvecklingspotential inom forskningen.

Till den det berör?

ingångsPOS=TRUNC profilPOS=HEADCOMP

Universitetsexamen: arkitekter; tekniska arkitekter; byggnadsingenjörer; civilingenjörer, kanaler och hamnar; tekniska ingenjörer för offentliga arbeten; civilingenjörer; byggnadsingenjörer; industriella (tekniska och ovan) ingenjörer, etc.

Andra akademiker: med erfarenhet inom området av strukturer, konstruktion, beräkning och utförande.

utdataprofil

specialiserad personal som kan utföra komplexa beräkningar av de grundläggande strukturerna under uppbyggnad och den efterföljande organisationen och genomförandet på plats. Yrkesverksamma kunna planera och styra arbetet, i den mest explicita, systematisk och noggrann med avseende på strukturer.

inträde

En av de viktigaste utvecklingsprogram Masters i La Salle faktorer är de som går med i programmet: utvalda människor som svarar kriterierna läroplan, enligt akademiska, funktionella, sektoriella och geografiska dimensioner som främjar anrikning av kollektivet.

Antagningsprocessen i La Salle syftar till att välja ut de mest lämpade kandidaterna för varje program och för att säkerställa nivån och kvaliteten på samexistens och kommunikation mellan deltagarna, som är utmärkande för stil med La Salle.

Antagningsprocessen för läsåret är nu öppen och de kandidater som börjar processen så snart som möjligt eftersom antagningen perioden förblir öppen tills alla säten begränsning som fastställts för varje akademiskt program rekommenderas.

Kostnad och finansiering: Begära information och skicka dig en fullständig dokumentation med information om resurser, banker och medarbetare.

Stipendier: Begära information och ta emot program stipendier och bidrag.

Program taught in:
Spansk

See 17 more programs offered by laSalle Barcelona Postgraduate »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum