Examen i tillämpad policy

University of Technology Sydney

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen i tillämpad policy

University of Technology Sydney

Kursen ger studenterna möjlighet att kritiskt tillämpa sitt lärande till fallstudier hämtade från UTS: IPPG forskningsprogram och sina egna arbetsplatser att förnya lösningar. Kärnämnena av kursen undersöker samtida politiska utmaningar; politik i praktiken; policy och resurser och bevis och beslutsfattande. För att skräddarsy sin kurs, kan eleverna välja sin valfria från en rad olika ämnen från UTS: IPPG, fakulteten för projektering och byggnation och UTS Business School. Kursen ger också en sub-major i Project Management. Kursen utnyttjar flera undervisningsformer, däribland intensiva blocket läge och online-leverans, designad av akademiker, praktiker och industriledare. De flesta ämnen erbjuds i flexibla läge och levereras i block eller på nätet för mer effektiv integrering av studie- och arbetsåtaganden.

Efter avslutad kurs akademiker har en tvär grund för att förstå politik över de offentliga, privata och ideella sektorn. Kursen behandlar utvecklingen och genomförandet av politiken i praktiken; policy forskningskompetens och metoder; framställningen och utvärderingen av politiken; och genomförande och förvaltning. Eleverna kan genomföra kursen för att förbättra deras professionella utveckling eller som en inkörsport till ytterligare akademiska studier.

Denna kurs har utvecklats som svar på den ökade gräns spänner av mellersta och verkställande ledning över regeringen, industri och ideella sektorn. Det är mycket tillämplig på yrkesverksamma inom en rad olika inställningar, inklusive statliga och lokala myndigheter, planering, topporgan, gemenskap och icke-statliga organisationer och branschspecifika yrkesmän.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Price
Pris
15,585 AUD
i AUD per 24cp session
Information
Deadline
Locations
Australien - Sydney, New South Wales
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Australien - Sydney, New South Wales
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan