Read the Official Description

Hunter TAFE erbjuder en unik Engelska och vinodling paket. Du kan välja att göra kurserna individuellt eller kombinerat dem för ett "paket" som sparar pengar och garanterar dig en placering.

Förpackningen innehåller:

 • 18 månaders studieprogram.
 • Engelska och diplom.
 • Tillgång till prisbelönta Newcastle English Language Centre på campus.
 • Du kan arbeta medan du studerar.
 • Tillgång till vår rabatterad studentbostäder.
 • Praktik programmet tillgängligt.
 • Välkomstpaket innehåller biobiljetter, bowling pass, studentförening medlemskap och mycket mer!
 • Fri flygplats plocka upp (från Newcastle regional flygplats).

Engelska klasser (vid behov) - AUD $ 5000: 00 (6 månader).

Diplom vinodling paket (18 månader) SEK 18.000 $: 00

Termin 1 - engelska klasser (vid behov)

Hunter TAFE är hem till den prisbelönta Newcastle English Language Centre. Centret driver 51 veckorna av året med ett komplett utbud av studiealternativ som är tillgängliga för alla elever, även de av andra skäl än studentvisum visum.

Detta program kommer att pågå i 20 veckor för ett rabatterat pris AUD $ 5000 (AUD $ 250 / vecka).

I programmet ingår:

 • Engelska för Exam Preparation.
 • Cambridge First Certificate (FCE).
 • Cambridge Certificate i Advanced English (CAE).
 • IELTS Preparation.
 • General English Nybörjare till avancerad.
 • Engelska för högskolestudier.

Entry level för denna produkt är ett minimum IELTS 4,5 eller motsvarande Observera: Vår engelska Language Centre kan bedöma kunskaper i engelska innan inskrivning.

Termin 2-4 Diploma of vinodling

Kursen ger strukturerad utbildning för människor som söker yrkeskarriär inom vinodling och vinproduktion branscher som arbetsledare, biträdande chefer och chefer.

När du är klar med den här kursen kommer du att ha uppnått kompetens att hantera en vingård och en småskalig vinodling. Kursen kommer att utveckla dina kunskaper och färdigheter i vingården planering, druvproduktion, produktion och utvärdering vin, personaladministration, hälsa och säkerhet.

Du kan också genomföra undersökningar i och förvaltning, bevattning, kvalitetssäkring och marknadsföring och företagsledning.

För att uppfylla NSW sprit lagar, måste du vara 18 år eller äldre för att genomföra enheter som inkluderar hantering, service, smaka eller konsumtion av alkohol

Individuell kurs kostnad: AUD $ 18.000: 00 18-månadersprogram.

Entry level för Diploma of vinodling är Akademiska IELTS 5,5 eller motsvarande.

Det finns inga formella förkunskapskrav för kvalifikation. Förutsätter dock förbehållet att en elev har nuvarande eller tidigare arbetslivserfarenhet där operativa eller tekniska färdigheter har redan vunnits och produktionsstyrning ansvarsnivå existerar. Kvalificeringen är inte lämplig för direkt inmatning från skolan.

Att arbeta i Hunter region:

9/10 av våra studenter arbetar deltid medan de studerar. Det finns vintage arbetstillfällen under de olika vinregioner i Australien och Nya Zeeland och de flesta studenter är framgångsrikt använts.

Vare sig att arbeta för att få forskarutbildning erfarenhet eller behöver en tillfällig uppgift att bidra till att stödja uppehälle, det finns massor av sätt att hitta ett arbete som passar varje situation.

Viner av Hunter Valley:

Hunter Valley viner är unika för regionen, tack vare sitt klimat, dess jordar och upplevelsen av sina odlare och producenter. Över 180 år gammal, är Hunter Valley hem till över 150 vingårdar och källare dörrar. Känd över hela Australien och världen, Hunter Valley viner har ett unikt utbud av smaker.

BOENDE:

Vi kan paketera dina studier med plats boende på Hunter Valley Hotel Academy. Hunter Valley Hotel Academy ligger vid porten till Hunter Valley Wine Country, ligger i lugnet i 200 hektar naturlig buske mark. Vi ligger inom 15 minuter från Hunter Valley bästa vingårdar.

Våra Deluxe rum är luftkonditionerade och har ett badrum, TV / DVD, minikylskåp, värdeskåp, skrivbord och gratis Wi-Fi.

Den Kurri Kurri campus har ett specialbyggt modernt winery kan behandla upp till 50 ton druvor. Funktioner inkluderar temperatur regleras jäsning tankar, moderna bearbetningsanläggningar, fat lagring, laboratorium och föredrag område. Kommersiella viner inklusive vit, röd, mousserande, öken och starkviner produceras och buteljeras under Hunter Institute etiketten.

Den Kurri Kurri campus har en liten vingård med både vita och röda sorter. Utrustning för vingård underhåll hålls på campus och backas upp med verkstadsservice.

Program taught in:
Engelska

See 13 more programs offered by Hunter TAFE - Australia »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
18 månader
Heltid
Pris
18,000 AUD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum