Express kinesiska programmet

HSKs ökande betydelse har varit orsaken till att vi utformade vår Express Course. Det är utan tvekan det snabbaste sättet att skicka dina HSK-prov med bra resultat. I denna kurs sträcker vi studerandes språkkunskaper i högsta grad. Den självstudierade arbetsbelastningen är med 15 timmar per vecka den högsta av alla våra kurser, klassens storlek är 4 studenter små.

Express kursen passar bäst för dem som:

  • vill anmäla sig till universitetet eller ansöka om ett jobb och måste nu skicka HSK 4 eller 5 så fort som möjligt
  • snabbt behöver förvärva extra "HSK-poäng" för att få sina VISA enligt de nya VISA-reglerna,
  • vill utmana sig själva och se hur snabbt de kan gå.

Metodik

Vår undervisningsmetodik skiljer oss från andra skolor. Det gör våra elever lär sig snabbare och med roligt. Speciellt vår banbrytande Slow Motion Technique är mycket populär hos våra studenter eftersom det lär dem dem mandarin med bara en regel i stället för dussintals och vilken student skulle inte älska det? Ta en titt själv i videosektionen!

Produkter

I klassrummet använder vi ett paket med inbyggda verktyg för att hjälpa dig att förstå, memorera och använda det kinesiska språket. Bland våra powerpointpresentationer, som visas på en stor skärm, visualiseras kinesiska grammatikkonstruktioner och kinesiska strukturer. Vi använder Talking Flashcards för att hjälpa dig att lära dig de kinesiska tecknen och ge dig en app för att göra dina läxor.


Passera HSK-examen samtidigt

2 IN 1, det är vår metod läroplan för att lära dig Conversational Chinese / HSK. Med denna läroplan ger vi 2 resultat i 1 kurs. Du kommer att lära dig det dagliga livet Conversational Chinese och (för dem som vill ha det) har möjlighet att klara HSK-tentor samtidigt. Faktum är att vi, enligt vår läroplan, inte behöver ha ytterligare HSK-förberedelsekurser, du kanske vill ta HSK-tentamen, vilket sparar både tid och pengar.

2 PLUS 1, det är vår metod att lära dig Business Chinese / BCT. Som underlag för vår kinesiska undervisning använder vi vår Conversational / HSK kinesiska undervisning 2 IN 1. Dessutom lägger vi till ordförråd, strukturer och fraser om följande Business Chinese-ämnen, så 2 PLUS 1.Vår kursen, lär dig inte bara dessa typiska affärsrelaterade ämnen, men ger dig också inblick i kinesisk företagskultur, manners och etiketter, vilket är av största vikt när du gör affärer i Kina.

vittnesmål

"Under de senaste åren har jag provat över 5 olika mandarinskolor och funnit att Silk Mandarin är överlägset bäst. Vad jag tycker är intressant om Silk Mandarin är att de strävar efter att ständigt förbättra sin undervisningsmetodik, något som är väldigt annorlunda från någon annan Mandarin skolan jag hittills har stött på. Lärarna och ledningen är alla extremt engagerade och passionerade om att lära sig kineser: det är verkligen något speciellt. Efter två års Silk Mandarin deltid studier och ingen tidigare erfarenhet av att studera Mandarin, är jag nu Jag skulle inte ha förväntat mig att förbättra min Mandarin så fort. Den här skolan är verkligen något speciellt och jag har (framgångsrikt) rekommenderat det till många vänner i Shanghai som nu också är fasta kunder. "

Daniel - Nederländerna

"Jag började studera kinesiska på Silk Mandarin efter två av mina vänner med utmärkta kinesiska rekommenderade dem. Jag hade redan bott i Kina i 2 år medan jag arbetade heltid och studerade (halvvägs) på sidan och hade tagit 1 år universitets kinesiska. Men jag kände mig verkligen inspirerad av Silk Mandarin att min studie skulle betala, vilket gav mig mycket energi. En stor del var att jag kunde diktera vad jag ville lära mig och vad som skulle vara användbart för mitt arbete och det dagliga livet. Det var i sig självt bra, men det är inte det som ställer Silk Mandarin förutom andra skolor jag har gått till. Istället lär de stora sakerna som dessa killar lär dig språkets logik, med hjälp av en mycket enkel och lättförståelig metod, men en som jag aldrig någonsin hört någonting om tidigare på universitet eller andra privata skolor. När min lärare började lära mig det här så kom så många stycken samman för mig när det gällde meningsstrukturen och hur kineser fungerar. Jag det nk mitt språk var verkligen inkonsekvent före och jag var aldrig säker på var jag skulle skriva vilka ord eftersom jag visste olika regler men inte en enhetlig. Så jag skulle säga att dessa killar är otroligt vänliga och flexibla och coola, men de vet också riktigt sina saker. Jag är en inbyggd engelsktalande redigering / skrivande professionell som huvudämne upplyst och min kinesiska lärare vet de engelska talen bättre än jag gör - du måste förstå språket för att lära det och dessa killar har det nere :) "

Simone - USA

"Att ha studerat i många språkskolor i olika länder under mitt liv ger mig självförtroendet att säga att Silk Mandarin sticker ut från andra skolor av olika anledningar. Grunden är gjord av entusiastiska och vänliga människor som alltid uppmuntrar vår inlärningsprocess, då är det märkbar hur de verkligen motiveras för att få oss att lära oss genom olika metoder, inte bara genom att använda böcker, utan också erbjuda egna material som flashkort, pratpennor, anpassade appar och till och med sms-grupper för att hålla oss ständigt engagerade och slutligen sin öppenhet att fråga för feedback är legitim och de kommer alltid att försöka förbättra vår erfarenhet med skräddarsydda klasser, enligt våra behov, så gott som möjligt. "

Jess - Brasilien

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 2 fler kurser från Silk Mandarin »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Learn Chinese in a clever way

Learn Chinese in an easy way

Learn Chinese in a fun way