Fältstudier för hållbara framtider

Summer at Smith College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Fältstudier för hållbara framtider

Summer at Smith College

21 juli-3 augusti 2019

Gå med i ett litet samhälle av studenter intresserade av att flytta bortom "gröna" mot förståelse för vad som krävs för att uppnå en verkligt hållbar framtid. Att lära och leva tillsammans med en grupp lika intresserade och engagerade personer, kommer att undersöka hur Smith College och våra närliggande samhällen övar ideerna och principerna för hållbarhet. Vi pratar om vad som fungerar, och vad som fortfarande behöver göras.

Curriculum

Tänka och agera utöver "grön"

I detta tvåveckors tvärvetenskapliga program kommer vi att ta itu med problemen med energiproduktion, ekologisk design och hållbar mat ur flera och ibland motstridiga synvinklar för att avslöja och förstå de komplexiteter och potentiella konsekvenser att ta itu med (eller ignorera) problemen. Vår utforskning av dessa frågor kommer att informeras och vägledas av ett viktigt arbete inom naturvetenskap och humaniora.

Programmet sträcker sig över två veckors undersökning. I stället för att erbjuda olika klasser i en traditionell klassrumsinställning, kommer vi att gå utanför som en grupp, samarbeta med och utmana varandra eftersom vår förståelse för hållbar praxis växer.

Vi kommer att besöka byggnader konstruerade enligt högsta miljöstandard och diskutera deras meriter och begränsningar. Vi ska undersöka maten vi äter, hur den påverkar marken och hur den odlas, produceras, transporteras och säljs. Vi kommer att undersöka hur vi genererar energi från konventionella kraftverk till förnybara energikällor. Våra diskussioner kommer att överväga de sociala och politiska värdena för ekologisk design.

Ditt äventyr kommer att erbjuda många möjligheter att ansluta till New England landskapet, inklusive vandringar på naturreservat, en zip line canopy turné och tid för att njuta av Smiths botaniska trädgård, campus arboretum, Mill River och Paradise Pond.

Vår fakultet

Ethan Myers

Ethan utbildar för närvarande Humaniora på Hartsbrook School och arbetar i skrivcentret på Amherst College. Under 12 år lärde han litteratur och komposition på flera högskolor och universitet i Massachusetts, däribland Smith College. Han har också arbetat som en whitewater flod guide och utomhuspedagog, och publiceras inom miljöpolitik och engelska. Hans ideala klassrum är en flod eller en vandringsled, hans ideella läroboken själva.

Ethan fick en kandidatexamen från Guilford College där han studerade geologi och miljöstudier och en mästare i engelska och amerikanska studier från University of Massachusetts-Amherst. När han inte är i klassrummet eller läser essäer, går Ethan sannolikt med skogar i västra Massachusetts med sin familj.

Anne Wibiralske

Anne är programansvarig för miljövetenskapliga och politiska programmet vid Smith. Hon har en kandidatexamen i filosofi från Grinnell College, en skogsvetenskapsmästare från Yale School of Forestry and Environmental Studies, och en doktorsavhandling. i biogeokemi från jord- och miljövetenskapliga avdelningen vid University of Pennsylvania. Anne bygger sin erfarenhet av att undervisa grundutbildade miljövetenskap och tvärvetenskapliga problemlösande fokuserade miljöstudiekurser, och Anne ger sin entusiasm för fältbaserad, erfarenhetsinriktad inlärning till Field Studies for Sustainable Futures Program.

Programschema

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Summer at Smith College

Senast uppdaterad December 18, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 21, 2019
Duration
Varaktighet
14 dagar
Price
Pris
3,300 USD
Undervisningen täcker rum, styrelse och alla akademiska kostnader, inklusive böcker, fältresor i klassrummet etc.
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Northampton, Massachusetts
Startdatum : Juli 21, 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Aug. 3, 2019
Dates
Juli 21, 2019
Amerikas förenta stater - Northampton, Massachusetts
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Aug. 3, 2019