Förberedande år

Se 88 förberedande år 2019

Master

Vad är ett förberedande år?

Ett förberedande år är ett program som har som syfte att förbereda studenterna på deras första år på universitet eller högskola. Förberedande år består ofta av språkkurser för dem som ska studera på ett annat språk än sitt modersmål. Grundläggande kurser på kandidatnivå kan också ingå i ett förberedande år. Ett förberedande år skiljer sig från ett basår på grund av de kurser som krävs och på grund av målet med studierna.

Vad är fördelarna med ett förberedande år?

Ett förberedande år kan bidra till att säkerställa en smidigare övergång från gymnasiet till högre utbildning. Studenter som har valt att studera utomlands kan också uppleva att språkkurserna på förberedande år är gynnsamma, inte bara under de fortsatta studierna, men också för deras karriärer. Ett förberedande år kan hjälpa till att lägga grunden för till exempel en kandidatexamen eller en associate degree.

Vad studerar man på ett förberedande år?

Studenterna går först och främst kurser i det språk deras framtida studier hålls på under ett förberedande år. Språkkurserna på ett förberedande år är intensiva och har som syfte att höja studenternas nivå så att de kan klara av akademiska studier på det språk det gäller. Förberedande språkkurser finns på engelska, tjeckiska, franska, tyska, spanska, kinesiska, japanska och andra språk. Språkkurser på förberedande år täcker inte bara färdigheterna att läsa, skriva, tala och lyssna på målspråket, utan också historia och kultur. 

 

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig med ett förberedande år?

Genom att öppna dörren för utbildning på kandidatnivå skapar ett förberedande år också möjligheter när det gäller studenternas framtida karriärer. Oavsett om man just har gått ut gymnasiet eller återvänder till studierna efter att ha arbetat i en period kan ett förberedande år öka chanserna att lyckas på ett studieprogram. De som utexamineras från studieprogram efter att först ha tagit ett förberedande år kan uppleva att det är enklare att hitta ett arbete tack vare sitt ökade självförtroende -- inte bara tack vare sina ökade språkkunskaper, men också på grund av den fördjupade förståelsen de erhållit för det aktuella studieämnet.

Hur mycket kostar det att ta ett förberedande år?

Hur mycket det kostar att ta ett förberedande år kan variera rejält beroende på skolan, landet och huvudämnet. Ett förberedande år kan jämföras i pris med ett år på ett examensinriktat studieprogram, men det kan också vara billigare. Det är bäst att kontakta skolan eller universitetet som erbjuder det förberedande året för att få mer information om kostnader. Antagningskontoret på skolan kan också hjälpa till med information om möjligheterna att få ekonomiskt stöd i form av stipendier.

Varför ta ett förberedande år på internet?

Ett nätbaserat förberedande år är en möjlighet för dem som vill ta ett förberedande år utan att ändra sitt nuvarande schema. Toppmodern teknologi hjälper till att ta med klassrummet hem till studenten. Nätbaserade förberedande år ger studenterna samma fördelar som de som studerar på campus får, samtidigt som de har ett mer flexibelt schema. Nätbaserade förberedande år är ofta lika rigorösa som motsvarande campus-program, och de resulterande studiepoängen är lika mycket värda. 

 

 

Läs mer här på denna webbsida för att lära dig mer om förberedande år, både internetbaserade och vanliga förberedande år. Du kan be om mer information om vilket program som helst som intresserar dig genom att använda det praktiska formuläret på programmets detaljsida.

Läs Mer

Förberedelsekurs för universitetsinträdexamen i Spanien (UNED 1)

Academia Guiu
Campusstudier Heltid 1 år July 2019 Spanien Barcelona

Examensförberedande kurs för universitetsåtkomst. (Selectividad UNED) [+]

Vem är det till?

Detta är en kurs riktad till studenter som har fullgjort gymnasieskolan utomlands och vill få tillgång till offentliga eller privata universitet i Spanien, oavsett deras nationalitet. Studenterna kommer att vara beredda att få bästa möjliga resultat vid högskoleexamen.

Hur?

Kunskaper och färdigheter som tidigare förvärvats under gymnasieskolan kommer att tas som utgångspunkt, med tanke på att det kan vara olika beroende på landet. Studenterna kommer att arbeta med teoretiska och praktiska aspekter i klassen, speciellt med inriktning på tentamen för att framgångsrikt slutföra sina undersökningar. Våra lärare är kvalificerade experter inom de olika ämnena vi erbjuder. Dessutom har Academia Guiu över 120 års erfarenhet av utbildning och det är en garanti för framgång.... [-]


Pre College Program förlängd kurs

University of Applied Sciences Technikum Wien
Campusstudier Heltid Deltid October 2019 Österrike Vienna

Det nuvarande pre-college-programmet är utformat som en förberedande kurs som håller fyra terminer för internationella studenter som avser att ta antagningstestet för UAS Technikum Wien eller påbörja en studie i Österrike. Den utvidgade PCP-enheten är utformad speciellt för studenter som har lite eller ingen färdigheter på det tyska språket.

[+]

Det nuvarande pre-college-programmet är utformat som en förberedande kurs som håller fyra terminer för internationella studenter som avser att ta antagningstestet för UAS Technikum Wien eller påbörja en studie i Österrike. PCP ex är utformad speciellt för studenter som har liten eller ingen färdighet på tyska .

Projektiva internationella studenter deltar i intensiva kurser ityskengelskMatematikFysikDatavetenskapElektroteknikBiologi

Efter avslutad förberedande kurs har kandidaterna uppnått minimikravet "Tyska B2" enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk och godkänt eventuella ytterligare prov som krävs för att kunna ansöka om en kurs vid UAS Technikum Wien. Detta innebär att efter avslutad Pre College-programmet är det möjligt att omedelbart börja delta i standardansökningen för en kandidatexamen eller kandidatprogram. Att slutföra PCP garanterar inte tillträde till UAS Technikum Wien studieprogram. Förutom den intensiva nivån på språk- och specialutbildning är också en stor butik inställd av eleverna som gör fritidsaktiviteter tillsammans och känner sig till Wien som en potentiell studieplats. På samma sätt ges stöd under fasperioden "acklimatiseringsfas" i Wien och när alla nödvändiga formaliteter kompletteras.... [-]


Universitetsförberedelseprogram (luces akademi)

Mid Michigan College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Harrison Mount Pleasant

Mid Michigan Community College (MMCC) 's LUCES Academy är en spännande och unika program som syftar till att hjälpa internationella studenter övergång till amerikanska college akademiska livet genom att överbrygga klyftan mellan traditionella ESL program och regelbunden akademisk klass. Alla LUCES Academy kurser tas för college kredit, blanda internationella och inhemska studenter, och har samma lärandemål som de vanliga delar av samma kurser. Skillnaden är att de Luces kurser ges av specialutbildade lärare som gör innehållet mer tillgängligt för icke-engelska som modersmål. MMCC: s LUCES Academy är den perfekta platsen för som inte vill komma till Amerika bara för att studera i ESL kurser men som också kan inte riktigt vara redo för vanlig akademisk kurs. Om det är du, hittar du MMCC: s LUCES Academy är platsen för dig att övergången till amerikanska college akademiska livet. [+]

Mid Michigan Community College: LUCES Academy (LUCES = lära och förstå innehållet till Empower framgång!) Beskrivning

Mid Michigan Community College (MMCC) 's LUCES Academy är en spännande och unika program som syftar till att hjälpa internationella studenter övergång till amerikanska college akademiska livet genom att överbrygga klyftan mellan traditionella ESL program och regelbunden akademisk klass. Alla LUCES Academy kurser tas för college kredit, blanda internationella och inhemska studenter, och har samma lärandemål som de vanliga delar av samma kurser. Skillnaden är att de Luces kurser ges av specialutbildade lärare som gör innehållet mer tillgängligt för icke-engelska som modersmål. MMCC: s LUCES Academy är den perfekta platsen för som inte vill komma till Amerika bara för att studera i ESL kurser men som också kan inte riktigt vara redo för vanlig akademisk kurs. Om det är du, hittar du MMCC: s LUCES Academy är platsen för dig att övergången till amerikanska college akademiska livet.... [-]


Förberedande program

IUBH University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3 månader October 2019 Tyskland Bad Honnef

IUBH har tilldelats bästa tyska universitetet för karriärutveckling, ackrediterare lovordade IUBHs konsekventa, faktabaserade tillvägagångssätt för att integrera återkoppling av alla nivåer för att öka karriärmöjligheterna för IUBH-kandidater. [+]

"Grundlig förberedelse står för 50% av framgången i livet" - tyska säger

IUBH har tilldelats bästa tyska universitetet för karriärutveckling, ackrediterare lovordade IUBHs konsekventa, faktabaserade tillvägagångssätt för att integrera återkoppling av alla nivåer för att öka karriärmöjligheterna för IUBH-kandidater.

Den senaste IUBH-undersökningen har visat att student- och examensframgången högt beror på kommunikationsförmåga på vetenskaplig och affärsengelska, som integreras i det internationella samfundet och lärande färdigheter. Framgång på den tyska arbetsmarknaden är starkt bestämd av god kunskap om tyska språket.

FaktaFokusera på din framgång i ditt IUBH MasterprogramIUBH PreMaster bygger kompetens för att utnyttja din framgång och för att ge dig bästa möjliga start. Du bor på Campus, bekanta dig med alla faciliteter, såsom IUBHs världsklass bibliotek, den globalt inriktade Campus, dina medstudenter från över 85 nationer samt Bad Honnefs omgivning.När ditt examensprogram startar kan du helt fokusera på dina studier och din personliga framgång. Allt annat, tidskrävande och distraherande, har gjorts tidigare - och din framgångshistoria kan börja!Garanterad progression till high-end kvalitet IUBH MasterprogramIUBH-forskning har visat att framgång vid IUBH och i den tyska ekonomin beror starkt på kommunikationsförmåga, framgångsrika studievanor och personliga nätverk. Alla dessa är utbildade intensivt i PreMaster-programmet - för att ge dig bästa möjliga start i din globala karriär.Efter examen garanteras din framsteg i alla våra högklassiga mastersprogram! [-]

A kurser

MPW
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Storbritannien Cambridge London Birmingham + 2 fler

Vi erbjuder ett brett urval av en nivå ämnen under tre olika studietider: ett år, 18 månader och två år. Den ettåriga och tvååriga kursstart i september och 18-månaders kurs börjar i januari. Studenter normalt studerar 4 försökspersoner och IELTS engelska (vid behov)) i år 1 och fortsätt med tre försökspersoner och engelska (om det behövs) i år två. [+]

MPW har välkomnat internationella studenter i mer än 15 år. Med cirka 150 platser för nya internationella studenter som varje år över hela koncernen har MPW en levande internationella samfundet som drar nytta av att interagera med den övervägande brittiska studentkåren. Detta ger en idealisk inlärningsmiljö för våra internationella studenter att fastställa språkliga och kulturella färdigheter som behövs för att lyckas i den starkt konkurrensutsatta värld av högre utbildning.

På MPW erbjuder vi den mest omfattande svit av en nivå alternativ som du hittar i någon akademisk institution i Storbritannien. Ämnen erbjuds över tre olika kurstider med några restriktioner för ämneskombination eller kurslängd.... [-]


Stiftelsen engelska språket

Dongbei University of Finance & Economics
Campusstudier Heltid 8 - 16 veckor March 2019 Kina Dalian

GIME grundprogrammet hjälper eleverna att förbereda och genomgå övergången smidigt för framtida studier på universitetet. Programmet har utformats noggrant, och det bygger på att förbereda studenter som behöver extra stöd för att förbättra sina chanser för pedagogisk framgång. GIME tillhandahåller sålunda automatiska certifieringar till eleverna när de passerar alla komponenter och kvalificerar dem för att komma in i GIME-gradsprogram. [+]

GIME grundprogrammet hjälper eleverna att förbereda och genomgå övergången smidigt för framtida studier på universitetet. Programmet har utformats noggrant, och det bygger på att förbereda studenter som behöver extra stöd för att förbättra sina chanser för pedagogisk framgång. GIME tillhandahåller sålunda automatiska certifieringar till eleverna när de passerar alla komponenter och kvalificerar dem för att komma in i GIME-gradsprogram.

CurriculumIntroduktion till kinesiskaIntroduktion till företagsstudierAffärskommunikationRapporteringsfärdigheterEngelska språketRegistrera Datum / Kurslängd / Undervisnings- och ProgramavgiftMitten av mars - 16 veckor - 15.000 RMB ($ 2.300 USD ca)Mitten av juni - 8 veckor - 8.000 RMB ($ 1.300 USD ca) [-]

Sommarskola i entreprenörskap

L.U.de.S Lugano Campus
Campusstudier Deltid 2 veckor Öppen antagning Schweiz Lugano

Med oss ​​får du den unika möjligheten att få en verklig händer på erfarenhet i entreprenörsverksamheten baserat på en inlärningsläge. Programmet har en varaktighet på 2 veckor och bygger på en inlärningsläge. Det innebär att du kommer att arbeta i internationella lag på ett verkligt affärsprojekt. Vid slutet av våra program får du 3 högskolepoäng som kan erkännas av universiteten som en del av din kandidatexamen. Du har också den fantastiska möjligheten att fylla i dina färdigheter genom att delta i extracurricular erfarenheter som: Mindfulness, Malta Adventure och ytterligare Business English classes. Malta är det bästa stället för dig att börja bygga upp för din framtida karriärväg: det är säkert, soligt och det är ett engelsktalande land. [+]

Förberedande år 2019.

Under två veckors kurs i entreprenörskap kommer du att vara mentorerad av tränare och inte professorer. Du kommer att arbeta tillsammans i ett gemensamt utrymme istället för klassrum och du kommer att utmanas som verkliga entreprenörer.

Du kommer att behöva använda din bedömning, kräva kunskap, göra observationer och skapa en förståelse för marknadens behov, för vilka du måste utveckla produktlösningar. Tillsammans med ditt team kommer du att undersöka affärspotentialen för dina idéer och deras chanser att lyckas.

Dessutom kommer du att bli utsatt för besökande experter som kommer att utföra ad hoc-sessioner om olika ämnen av intresse.... [-]


Förberedande kurser för universitet

Carfax College Oxford
Campusstudier Heltid September 2019 Storbritannien Oxford

Carfax erbjuder ett brett utbud av kurser för elever som söker till brittiska och amerikanska universitet, samt de som söker tillträde till världsledande universitet på annat håll. [+]

Carfax erbjuder ett brett utbud av kurser för elever som söker till brittiska och amerikanska universitet, samt de som söker tillträde till världsledande universitet på annat håll.

Vissa elever spenderar 1-2 år på college, förbereder sig för en uppsättning av A-nivåer eller andra kvalifikationer, samt kursspecifika standardiserade tester (eller, för sökande till amerikanska universitet, Advanced Placement (AP) och SAT), medan andra går med i helgen, kvällen eller på semesterkurser.

Carfax erbjuder också ett "Grundprogram", inklusive (vid behov) engelsk språkundervisning, för att förbereda internationella elever för tillträde till ledande universitet.

... [-]

High School Preparation

Australian International College of English
Campusstudier Deltid 1 - 60 veckor January 2019 Australien Sydney Kina Shanghai + 2 fler

This multi-skills course prepares students who will be commencing Years 7-11 in NSW high schools. And, whilst the focus is on English specific to Maths, Science, EnglishLiterature, Geography and History, there is a sports program to encourage a healthy and active lifestyle. Parents and guardians can be fully assured that their children will be safe in a secure and culturally sensitive environment where they can enjoy the company of other students who are heading in the same direction – a successful pathway to an Australian high school. [+]

This multi-skills course prepares students who will be commencing Years 7-11 in NSW high schools. And, whilst the focus is on English specific to Maths, Science, EnglishLiterature, Geography and History, there is a sports program to encourage a healthy and active lifestyle. Parents and guardians can be fully assured that their children will be safe in a secure and culturally sensitive environment where they can enjoy the company of other students who are heading in the same direction – a successful pathway to an Australian high school.

Why study this course?

To prepare students aged 12 to 18 years of all English levels for English into high schools in New South Wales.Course Duration: 1 to 60 weeksLevels: Beginner, Pre-Intermediate, Intermediate and Upper-IntermediateIntake Dates: Any MondayStudy per week: 25 hours of face-to-face study per week... [-]


Förberedande program

Chechen State Pedagogical University
Campusstudier Heltid September 2019 Ryssland Grozny

Såvitt utbildningen av internationella studenter består av två steg i Ryssland, före inträdet till universiteten bör alla internationella sökande ta en rysk språkkurs. Kursen innehåller Conversational Russian och en introduktionskurs av grundläggande ämnen som levereras på ryska. Kursen för Conversational Russian är för nybörjare. Under 1: a terminen studerar studenterna fonetik, grammatik och konversationsordförråd. [+]

Om förberedande avdelning

ChSPU välkomnar internationella studenter och den förberedande avdelningen för internationella studenter inrättades för dem 2015.

Såvitt utbildningen av internationella studenter består av två steg i Ryssland, före inträdet till universiteten bör alla internationella sökande ta en rysk språkkurs. Kursen innehåller Conversational Russian och en introduktionskurs av grundläggande ämnen som levereras på ryska. Kursen för Conversational Russian är för nybörjare. Under 1: a terminen studerar studenterna fonetik, grammatik och konversationsordförråd.

Introduktionskursen erbjuds för premediatexamen som pratar ryska men vill förbättra sina språkkunskaper och behärska språket för att kunna förstå föreläsningar på ryska. Kursen omfattar följande ämnen: Biologi, Kemi, Matematik, Fysik och några andra ämnen som är relevanta för deras framtida specialisering.... [-]


General Spanish

Native Language College
Campusstudier Heltid 1 - 52 veckor Öppen antagning Spanien Madrid

På Native Language College är vi dedikerade till att ge dig bästa möjliga möjligheter att lära sig spanska och maximera din potential om du lär dig att vidareutveckla din karriär, utveckla din egen personliga färdighet eller för att resa den spansktalande världen med självförtroende. [+]

Spanska intensivkurs 20h

På Native Language College är vi dedikerade till att ge dig bästa möjliga möjligheter att lära sig spanska och maximera din potential om du lär dig att vidareutveckla din karriär, utveckla din egen personliga färdighet eller för att resa den spansktalande världen med självförtroende.

Vår intensiva kurs är utvecklad för dig som verkligen är engagerade i att lära sig spanska och fördjupa sig i det spanska livet. Du kommer inte bara att lära sig spanska om inte kommer att leva spanska

Fördelar

Våra klasser fokuserar på att utveckla dina kommunikativa förmågor. Hela tiden kommer du att uppmuntras och stödjas för att använda spanska språket. Du kommer att lära dig i olika sammanhang och utveckla alla huvudkunskaper: läsning, skrivning, talande, lyssnande och användning av spanska. Med denna kurs kommer du att kunna nå dina personliga mål som SIELE-certifiering (Recognition International som certifierar graden av språkkunskaper för spanska språket)... [-]


Fördoktorsexamen

The School of Management and Research
Online och Campus-kombinerat February 2019 Storbritannien Cardiff

Beläget i en stad känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner, School of Management [+]

TSMR pre-doctoral program kan du utveckla färdigheter för sin doktorsexamen; Det är ett skräddarsytt program som hjälper dig att förstå professionell och akademisk forskning och utrusta dig för att kunna kritisera metoder och forskargrupper.

Vem kan registrera sig?Någon med intresse och erforderlig kvalifikationMagisterexamen eller 1: a grad (Hons) med 5 års yrkeserfarenhetHögre Diplom med 5OEngelska Språkkvalificering (Nivå 5 IELT / TEFL Minimum)

Om du vill veta mer om din föredragna kurs, skicka din förfrågan till registry@tsmr.org.uk

[-]

College Entrance Workshop

Summer at Smith College
Campusstudier 7 dagar July 2019 Amerikas förenta stater Northampton

Den här veckans högskoleutbildningsverkstad är utformad för att höja gymnasieskolan och seniorer för att ge lovande unga kvinnor som du bästa praxis, vägledning och bästa tips för att lyckas navigera i ansökan om högskolor. Dina instruktörer är Smiths professionella antagningspersonal, samt besökande tillträdande officerare från andra högskolor och universitet. [+]

22-28 juli, 2018

När du börjar tänka på att ansöka på högskolan, finns det tydliga sätt att göra dina applikationer - och själv-sticka ut. Lär dig de senaste insikterna och insiderkunskaperna från uppgiftslärare om hur du lyckas i ansökan.

Den här veckans högskoleutbildningsverkstad är utformad för att höja gymnasieskolan och seniorer för att ge lovande unga kvinnor som du bästa praxis, vägledning och bästa tips för att lyckas navigera i ansökan om högskolor. Dina instruktörer är Smiths professionella antagningspersonal, samt besökande tillträdande officerare från andra högskolade högskolor och universitet.

Vad du kommer att lära dig

Du kommer lära dig att skriva en övertygande uppsats, ace en college intervju och tala offentligt med lätthet och självförtroende som hjälper dig att lyckas med att komma in på college men kommer också att hjälpa dig att lyckas i livet.... [-]


International Foundation Year

NCUK
Campusstudier Heltid 6 - 24 månader August 2019 Storbritannien Manchester

[+]

Matematik för företag Matematik för Engineering Matematik för vetenskap Ytterligare Mathematics biologi kemi [-]

Engelska som andra språkprogram

Southern Arkansas University
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Magnolia

SAU-ESL är ett program vid Southern Arkansas University som förbereder studenter med låg nivå engelska för fullt deltagande i universitetsexamen. [+]

SAU-ESL är ett program vid Southern Arkansas University som förbereder studenter med låg nivå engelska för fullt deltagande i universitetsexamen.

Varför SAU-ESL?Mycket prisvärdEnkel övergång till grundutbildning och examen utan TOEFL eller IELTSVillkorlig antagning till grundutbildning och examenBeläget på den vackra campus i Southern Arkansas University (SAU)Alla ESL-studenter är heltidsstudenter med full tillgång till alla universitetets faciliteter och tjänster (gym, pool, cafeteria, hälsovård, bibliotek, studentklubbar)18 timmars instruktioner per vecka över 5 olika nivåerStudenter på alla nivåer och åldrar är välkomna att ansökaProfessionella och vänliga instruktörer med ett kommando på ett eller flera främmande språkCurriculumAkademisk kalenderVåren 2018 (pågående)5 januari 2018 - placeringstest och ESL-studentorientering8-9 januari, 2018 - klassregistrering10 januari 2018 - klasser börjar2 mars 2018 - halvtidsprov19 mars 2018 - 25 mars 2018 - Spring break3 maj 2018 - Projektet avslutas i slutet av semesteret, avgångstest4 maj 2018 - semester slutarSommar 2018 (ansökningsdatum är 13 maj 2018)29 maj 2018 - placeringstest, ESL-studentorientering, klassregistrering30 maj 2018 - klasser börjar27 juni 2018 - Progress-test på slutnivå, utgångstest28 juni 2018 - sommar session slutarFall 2018 (ansökningsdatum är 12 augusti 2018)20 augusti 2018 - placeringstest och ESL-studentorientering20-21 augusti, 2018 - klassregistrering22 augusti 2018 - klasser börjar12 oktober 2018 - halvtidsprov21 november 2018 - 25 november 2018 - Thanksgiving paus6 december 2018 - provtest på slutkursen, avslutningstest7 december 2018 - semester slutarKostnader och finansieringHösten / vårterminen: $ 2.925 *Sommarintensiv kurs: $ 1 755 *... [-]