Förberedande år

Se 96 förberedande år 2018/2019

Master

Vad är ett förberedande år?

Ett förberedande år är ett program som har som syfte att förbereda studenterna på deras första år på universitet eller högskola. Förberedande år består ofta av språkkurser för dem som ska studera på ett annat språk än sitt modersmål. Grundläggande kurser på kandidatnivå kan också ingå i ett förberedande år. Ett förberedande år skiljer sig från ett basår på grund av de kurser som krävs och på grund av målet med studierna.

Vad är fördelarna med ett förberedande år?

Ett förberedande år kan bidra till att säkerställa en smidigare övergång från gymnasiet till högre utbildning. Studenter som har valt att studera utomlands kan också uppleva att språkkurserna på förberedande år är gynnsamma, inte bara under de fortsatta studierna, men också för deras karriärer. Ett förberedande år kan hjälpa till att lägga grunden för till exempel en kandidatexamen eller en associate degree.

Vad studerar man på ett förberedande år?

Studenterna går först och främst kurser i det språk deras framtida studier hålls på under ett förberedande år. Språkkurserna på ett förberedande år är intensiva och har som syfte att höja studenternas nivå så att de kan klara av akademiska studier på det språk det gäller. Förberedande språkkurser finns på engelska, tjeckiska, franska, tyska, spanska, kinesiska, japanska och andra språk. Språkkurser på förberedande år täcker inte bara färdigheterna att läsa, skriva, tala och lyssna på målspråket, utan också historia och kultur. 

 

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig med ett förberedande år?

Genom att öppna dörren för utbildning på kandidatnivå skapar ett förberedande år också möjligheter när det gäller studenternas framtida karriärer. Oavsett om man just har gått ut gymnasiet eller återvänder till studierna efter att ha arbetat i en period kan ett förberedande år öka chanserna att lyckas på ett studieprogram. De som utexamineras från studieprogram efter att först ha tagit ett förberedande år kan uppleva att det är enklare att hitta ett arbete tack vare sitt ökade självförtroende -- inte bara tack vare sina ökade språkkunskaper, men också på grund av den fördjupade förståelsen de erhållit för det aktuella studieämnet.

Hur mycket kostar det att ta ett förberedande år?

Hur mycket det kostar att ta ett förberedande år kan variera rejält beroende på skolan, landet och huvudämnet. Ett förberedande år kan jämföras i pris med ett år på ett examensinriktat studieprogram, men det kan också vara billigare. Det är bäst att kontakta skolan eller universitetet som erbjuder det förberedande året för att få mer information om kostnader. Antagningskontoret på skolan kan också hjälpa till med information om möjligheterna att få ekonomiskt stöd i form av stipendier.

Varför ta ett förberedande år på internet?

Ett nätbaserat förberedande år är en möjlighet för dem som vill ta ett förberedande år utan att ändra sitt nuvarande schema. Toppmodern teknologi hjälper till att ta med klassrummet hem till studenten. Nätbaserade förberedande år ger studenterna samma fördelar som de som studerar på campus får, samtidigt som de har ett mer flexibelt schema. Nätbaserade förberedande år är ofta lika rigorösa som motsvarande campus-program, och de resulterande studiepoängen är lika mycket värda. 

 

 

Läs mer här på denna webbsida för att lära dig mer om förberedande år, både internetbaserade och vanliga förberedande år. Du kan be om mer information om vilket program som helst som intresserar dig genom att använda det praktiska formuläret på programmets detaljsida.

Läs Mer

Universitetsberedskapsprogram

The University Center
Campusstudier Heltid 2 - 8 månader March 2019 Amerikas förenta stater Hartford

The University Center är en omfattande universitets förberedande skola. Vi hjälper internationella studenter att förbereda akademisk framgång vid stora amerikanska universitet. [+]

Programöversikt

The University Center är en omfattande universitets förberedande skola. Vi hjälper internationella studenter att förbereda akademisk framgång vid stora amerikanska universitet.

Värdet av universitetets prep för internationella studenter

Varför borde internationella studenter tillbringa 4 eller 8 månader i ett universitets förberedande program på The University Center ? Vårt universitetsprepprogram ökar akademisk och kulturell kompetens, sparar tid och pengar, ökar behörighetskunskaperna och förbereder eleverna för att få mer ut av deras universitet i USA.

Enligt den senaste statistiken från IPEDS (som alla amerikanska universitet måste rapportera) tar över 50% av internationella studenter som studerar i USA längre än vad som krävs för att slutföra sina kandidatexamen. (Många " Pathway " -studenter tar antagligen längre tid, baserat på preliminära bevis, men universitet behöver inte anmäla dessa betygsatser.)... [-]


Förberedelsekurs för universitetsinträdexamen i Spanien (UNED 1)

Academia Guiu
Campusstudier Heltid 1 år July 2019 Spanien Barcelona

Examensförberedande kurs för universitetsåtkomst. (Selectividad UNED) [+]

Vem är det till?

Detta är en kurs riktad till studenter som har fullgjort gymnasieskolan utomlands och vill få tillgång till offentliga eller privata universitet i Spanien, oavsett deras nationalitet. Studenterna kommer att vara beredda att få bästa möjliga resultat vid högskoleexamen.

Hur?

Kunskaper och färdigheter som tidigare förvärvats under gymnasieskolan kommer att tas som utgångspunkt, med tanke på att det kan vara olika beroende på landet. Studenterna kommer att arbeta med teoretiska och praktiska aspekter i klassen, speciellt med inriktning på tentamen för att framgångsrikt slutföra sina undersökningar. Våra lärare är kvalificerade experter inom de olika ämnena vi erbjuder. Dessutom har Academia Guiu över 120 års erfarenhet av utbildning och det är en garanti för framgång.... [-]


Pre College Program förlängd kurs

University of Applied Sciences Technikum Wien
Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Österrike Vienna

Det nuvarande pre-college-programmet är utformat som en förberedande kurs som håller fyra terminer för internationella studenter som avser att ta antagningstestet för UAS Technikum Wien eller påbörja en studie i Österrike. Den utvidgade PCP-enheten är utformad speciellt för studenter som har lite eller ingen färdigheter på det tyska språket.

[+]

Det nuvarande pre-college-programmet är utformat som en förberedande kurs som håller fyra terminer för internationella studenter som avser att ta antagningstestet för UAS Technikum Wien eller påbörja en studie i Österrike. PCP ex är utformad speciellt för studenter som har liten eller ingen färdighet på tyska .

Projektiva internationella studenter deltar i intensiva kurser ityskengelskMatematikFysikDatavetenskapElektroteknikBiologi

Efter avslutad förberedande kurs har kandidaterna uppnått minimikravet "Tyska B2" enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk och godkänt eventuella ytterligare prov som krävs för att kunna ansöka om en kurs vid UAS Technikum Wien. Detta innebär att efter avslutad Pre College-programmet är det möjligt att omedelbart börja delta i standardansökningen för en kandidatexamen eller kandidatprogram. Att slutföra PCP garanterar inte tillträde till UAS Technikum Wien studieprogram. Förutom den intensiva nivån på språk- och specialutbildning är också en stor butik inställd av eleverna som gör fritidsaktiviteter tillsammans och känner sig till Wien som en potentiell studieplats. På samma sätt ges stöd under fasperioden "acklimatiseringsfas" i Wien och när alla nödvändiga formaliteter kompletteras.... [-]


Förberedande program

IUBH University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3 månader October 2018 Tyskland Bad Honnef

IUBH har tilldelats bästa tyska universitetet för karriärutveckling, ackrediterare lovordade IUBHs konsekventa, faktabaserade tillvägagångssätt för att integrera återkoppling av alla nivåer för att öka karriärmöjligheterna för IUBH-kandidater. [+]

"Grundlig förberedelse står för 50% av framgången i livet" - tyska säger

IUBH har tilldelats bästa tyska universitetet för karriärutveckling, ackrediterare lovordade IUBHs konsekventa, faktabaserade tillvägagångssätt för att integrera återkoppling av alla nivåer för att öka karriärmöjligheterna för IUBH-kandidater.

Den senaste IUBH-undersökningen har visat att student- och examensframgången högt beror på kommunikationsförmåga på vetenskaplig och affärsengelska, som integreras i det internationella samfundet och lärande färdigheter. Framgång på den tyska arbetsmarknaden är starkt bestämd av god kunskap om tyska språket.

FaktaFokusera på din framgång i ditt IUBH MasterprogramIUBH PreMaster bygger kompetens för att utnyttja din framgång och för att ge dig bästa möjliga start. Du bor på Campus, bekanta dig med alla faciliteter, såsom IUBHs världsklass bibliotek, den globalt inriktade Campus, dina medstudenter från över 85 nationer samt Bad Honnefs omgivning.När ditt examensprogram startar kan du helt fokusera på dina studier och din personliga framgång. Allt annat, tidskrävande och distraherande, har gjorts tidigare - och din framgångshistoria kan börja!Garanterad progression till high-end kvalitet IUBH MasterprogramIUBH-forskning har visat att framgång vid IUBH och i den tyska ekonomin beror starkt på kommunikationsförmåga, framgångsrika studievanor och personliga nätverk. Alla dessa är utbildade intensivt i PreMaster-programmet - för att ge dig bästa möjliga start i din globala karriär.Efter examen garanteras din framsteg i alla våra högklassiga mastersprogram! [-]

Förberedande kurser för universitet

Carfax College Oxford
Campusstudier Heltid September 2018 Storbritannien Oxford

Carfax erbjuder ett brett utbud av kurser för elever som söker till brittiska och amerikanska universitet, samt de som söker tillträde till världsledande universitet på annat håll. [+]

Carfax erbjuder ett brett utbud av kurser för elever som söker till brittiska och amerikanska universitet, samt de som söker tillträde till världsledande universitet på annat håll.

Vissa elever spenderar 1-2 år på college, förbereder sig för en uppsättning av A-nivåer eller andra kvalifikationer, samt kursspecifika standardiserade tester (eller, för sökande till amerikanska universitet, Advanced Placement (AP) och SAT), medan andra går med i helgen, kvällen eller på semesterkurser.

Carfax erbjuder också ett "Grundprogram", inklusive (vid behov) engelsk språkundervisning, för att förbereda internationella elever för tillträde till ledande universitet.

... [-]

College Entrance Workshop

Summer at Smith College
Campusstudier 7 dagar July 2019 Amerikas förenta stater Northampton

Den här veckans högskoleutbildningsverkstad är utformad för att höja gymnasieskolan och seniorer för att ge lovande unga kvinnor som du bästa praxis, vägledning och bästa tips för att lyckas navigera i ansökan om högskolor. Dina instruktörer är Smiths professionella antagningspersonal, samt besökande tillträdande officerare från andra högskolor och universitet. [+]

22-28 juli, 2018

När du börjar tänka på att ansöka på högskolan, finns det tydliga sätt att göra dina applikationer - och själv-sticka ut. Lär dig de senaste insikterna och insiderkunskaperna från uppgiftslärare om hur du lyckas i ansökan.

Den här veckans högskoleutbildningsverkstad är utformad för att höja gymnasieskolan och seniorer för att ge lovande unga kvinnor som du bästa praxis, vägledning och bästa tips för att lyckas navigera i ansökan om högskolor. Dina instruktörer är Smiths professionella antagningspersonal, samt besökande tillträdande officerare från andra högskolade högskolor och universitet.

Vad du kommer att lära dig

Du kommer lära dig att skriva en övertygande uppsats, ace en college intervju och tala offentligt med lätthet och självförtroende som hjälper dig att lyckas med att komma in på college men kommer också att hjälpa dig att lyckas i livet.... [-]


Stiftelsen engelska språket

Dongbei University of Finance & Economics
Campusstudier Heltid 8 - 16 veckor March 2019 Kina Dalian

GIME grundprogrammet hjälper eleverna att förbereda och genomgå övergången smidigt för framtida studier på universitetet. Programmet har utformats noggrant, och det bygger på att förbereda studenter som behöver extra stöd för att förbättra sina chanser för pedagogisk framgång. GIME tillhandahåller sålunda automatiska certifieringar till eleverna när de passerar alla komponenter och kvalificerar dem för att komma in i GIME-gradsprogram. [+]

GIME grundprogrammet hjälper eleverna att förbereda och genomgå övergången smidigt för framtida studier på universitetet. Programmet har utformats noggrant, och det bygger på att förbereda studenter som behöver extra stöd för att förbättra sina chanser för pedagogisk framgång. GIME tillhandahåller sålunda automatiska certifieringar till eleverna när de passerar alla komponenter och kvalificerar dem för att komma in i GIME-gradsprogram.

CurriculumIntroduktion till kinesiskaIntroduktion till företagsstudierAffärskommunikationRapporteringsfärdigheterEngelska språketRegistrera Datum / Kurslängd / Undervisnings- och ProgramavgiftMitten av mars - 16 veckor - 15.000 RMB ($ 2.300 USD ca)Mitten av juni - 8 veckor - 8.000 RMB ($ 1.300 USD ca) [-]

High School Preparation Course

Cairns Language Centre
Campusstudier Heltid 10 - 30 veckor Öppen antagning Australien Cairns

Vi hjälper barn att lyckas övergången till gymnasiet. Vår HSP-kurs är ett specialiserat program med inriktning på språkutveckling och nödvändiga studieförmågor som behövs för inresa till en australisk regering eller privat gymnasium. [+]

Vi hjälper barn att lyckas övergången till gymnasiet. Vår HSP-kurs är ett specialiserat program med inriktning på språkutveckling och nödvändiga studieförmågor som behövs för inresa till en australisk regering eller privat gymnasium. Eleverna får ämnesspecifik innehåll som gör det möjligt för dem att inte bara förstå men lyckas med viktiga inlärningsområden.

Vår förberedelse för gymnasiet är utformad för att:

underlätta engelska konversationskunskap till lämplig nivå för en gymnasieelever i Australien utveckla engelska ordförråd som är särskilt relevant för gymnasiet ämnen utrusta eleverna med studierätten för att uppnå akademisk framgång när de fortsätter på gymnasiet. ... [-]

Gymnasiet

Easton Country Day School
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Amerikas förenta stater Easton

Easton Country Day School (ECDS) High School-program strävar efter att utveckla välutrustade elever som kan utföra de mest konkurrenskraftiga universiteten. [+]

Gymnasiet

Easton Country Day School (ECDS) High School-program strävar efter att utveckla välutrustade elever som kan utföra de mest konkurrenskraftiga universiteten.

Vi strävar efter att uppnå vårt uppdrag genom att:

Att hålla våra lektioner små så att varje elev får gott om individuell uppmärksamhet.Anställer endast högkvalificerade och anmärkningsvärt dedikerade lärare vars exceptionella färdigheter utnyttjas till bästa möjliga utsträckning.Integrering av flera nivåer, tillsammans med ett individualiserat, hands-on problemlösande tillvägagångssätt för akademiker.Att upprätthålla ett aktivt partnerskap med föräldrarna i inställningen och följa uppförandekoder och attityd som reflekterar väl på vår kollektiva tro på samhällsansvar.... [-]

Förberedande program

Chechen State Pedagogical University
Campusstudier Heltid September 2018 Ryssland Grozny

Såvitt utbildningen av internationella studenter består av två steg i Ryssland, före inträdet till universiteten bör alla internationella sökande ta en rysk språkkurs. Kursen innehåller Conversational Russian och en introduktionskurs av grundläggande ämnen som levereras på ryska. Kursen för Conversational Russian är för nybörjare. Under 1: a terminen studerar studenterna fonetik, grammatik och konversationsordförråd. [+]

Om förberedande avdelning

ChSPU välkomnar internationella studenter och den förberedande avdelningen för internationella studenter inrättades för dem 2015.

Såvitt utbildningen av internationella studenter består av två steg i Ryssland, före inträdet till universiteten bör alla internationella sökande ta en rysk språkkurs. Kursen innehåller Conversational Russian och en introduktionskurs av grundläggande ämnen som levereras på ryska. Kursen för Conversational Russian är för nybörjare. Under 1: a terminen studerar studenterna fonetik, grammatik och konversationsordförråd.

Introduktionskursen erbjuds för premediatexamen som pratar ryska men vill förbättra sina språkkunskaper och behärska språket för att kunna förstå föreläsningar på ryska. Kursen omfattar följande ämnen: Biologi, Kemi, Matematik, Fysik och några andra ämnen som är relevanta för deras framtida specialisering.... [-]


High School Preparation

Australian International College of English
Campusstudier Deltid 1 - 60 veckor January 2019 Australien Sydney Kina Shanghai + 2 fler

This multi-skills course prepares students who will be commencing Years 7-11 in NSW high schools. And, whilst the focus is on English specific to Maths, Science, EnglishLiterature, Geography and History, there is a sports program to encourage a healthy and active lifestyle. Parents and guardians can be fully assured that their children will be safe in a secure and culturally sensitive environment where they can enjoy the company of other students who are heading in the same direction – a successful pathway to an Australian high school. [+]

This multi-skills course prepares students who will be commencing Years 7-11 in NSW high schools. And, whilst the focus is on English specific to Maths, Science, EnglishLiterature, Geography and History, there is a sports program to encourage a healthy and active lifestyle. Parents and guardians can be fully assured that their children will be safe in a secure and culturally sensitive environment where they can enjoy the company of other students who are heading in the same direction – a successful pathway to an Australian high school.

Why study this course?

To prepare students aged 12 to 18 years of all English levels for English into high schools in New South Wales.Course Duration: 1 to 60 weeksLevels: Beginner, Pre-Intermediate, Intermediate and Upper-IntermediateIntake Dates: Any MondayStudy per week: 25 hours of face-to-face study per week... [-]


A kurser

MPW
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Storbritannien Cambridge London Birmingham + 2 fler

Vi erbjuder ett brett urval av en nivå ämnen under tre olika studietider: ett år, 18 månader och två år. Den ettåriga och tvååriga kursstart i september och 18-månaders kurs börjar i januari. Studenter normalt studerar 4 försökspersoner och IELTS engelska (vid behov)) i år 1 och fortsätt med tre försökspersoner och engelska (om det behövs) i år två. [+]

MPW har välkomnat internationella studenter i mer än 15 år. Med cirka 150 platser för nya internationella studenter som varje år över hela koncernen har MPW en levande internationella samfundet som drar nytta av att interagera med den övervägande brittiska studentkåren. Detta ger en idealisk inlärningsmiljö för våra internationella studenter att fastställa språkliga och kulturella färdigheter som behövs för att lyckas i den starkt konkurrensutsatta värld av högre utbildning.

På MPW erbjuder vi den mest omfattande svit av en nivå alternativ som du hittar i någon akademisk institution i Storbritannien. Ämnen erbjuds över tre olika kurstider med några restriktioner för ämneskombination eller kurslängd.... [-]


Universitetsförberedelseprogram (luces akademi)

Mid Michigan Community College
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Harrison Mount Pleasant

Mid Michigan Community College (MMCC) 's LUCES Academy är en spännande och unika program som syftar till att hjälpa internationella studenter övergång till amerikanska college akademiska livet genom att överbrygga klyftan mellan traditionella ESL program och regelbunden akademisk klass. Alla LUCES Academy kurser tas för college kredit, blanda internationella och inhemska studenter, och har samma lärandemål som de vanliga delar av samma kurser. Skillnaden är att de Luces kurser ges av specialutbildade lärare som gör innehållet mer tillgängligt för icke-engelska som modersmål. MMCC: s LUCES Academy är den perfekta platsen för som inte vill komma till Amerika bara för att studera i ESL kurser men som också kan inte riktigt vara redo för vanlig akademisk kurs. Om det är du, hittar du MMCC: s LUCES Academy är platsen för dig att övergången till amerikanska college akademiska livet. [+]

Mid Michigan Community College: LUCES Academy (LUCES = lära och förstå innehållet till Empower framgång!) Beskrivning

Mid Michigan Community College (MMCC) 's LUCES Academy är en spännande och unika program som syftar till att hjälpa internationella studenter övergång till amerikanska college akademiska livet genom att överbrygga klyftan mellan traditionella ESL program och regelbunden akademisk klass. Alla LUCES Academy kurser tas för college kredit, blanda internationella och inhemska studenter, och har samma lärandemål som de vanliga delar av samma kurser. Skillnaden är att de Luces kurser ges av specialutbildade lärare som gör innehållet mer tillgängligt för icke-engelska som modersmål. MMCC: s LUCES Academy är den perfekta platsen för som inte vill komma till Amerika bara för att studera i ESL kurser men som också kan inte riktigt vara redo för vanlig akademisk kurs. Om det är du, hittar du MMCC: s LUCES Academy är platsen för dig att övergången till amerikanska college akademiska livet.... [-]


Preparation Program för internationella studenter

PFH Private University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 2 terminer October 2018 Tyskland Berlin Stade Göttingen + 2 fler

Du vill att framgångsrikt studera i Tyskland? Beredningen program PFH Private University Göttingen underlättar ditt bidrag till våra engelska kurser. Vi förbereder språkligt och sakligt före studien. Därför tar de tyska kurser, men också i utvalda händelserna i ditt studieprogram delvis. [+]

Du vill att framgångsrikt studera i Tyskland? Beredningen program PFH Private University Göttingen underlättar ditt bidrag till våra engelska kurser. Vi förbereder språkligt och sakligt före studien. Därför tar de tyska kurser, men också i utvalda händelserna i ditt studieprogram delvis. Att lära sig redan vet en del av innehållet och viktiga tekniska termer. Även de första testerna kan du fylla i ett försök och tillgodoräknas på begäran som studieresultat. Vi är vid din sida: Du kommer att få intensivt stöd för att hjälpa dina förbereder eleverna att lyckas.

Här är tre av de fem kurser i PFH, som du kan kombinera beredningen programmet:

General Management, B.Sc.Orthobionics, B.Sc.Sammansatta material / kompositer, B.EngVem kan delta?... [-]

Ettårigt fundament i vetenskaplig (fis) -program

Melaka-Manipal Medical College
Campusstudier Heltid 1 år March 2019 Malaysia Malacca

Center of Foundation är hem till Foundation of Science-programmet - en eftertänkt utformad ettårig förskolekurs som förbereder dig för tillträde till våra flaggskepps MBBS och BDS-examensprogram. [+]

Center of Foundation är hem till Foundation of Science-programmet - en eftertänkt utformad ettårig förskolekurs som förbereder dig för tillträde till våra flaggskepps MBBS och BDS-examensprogram.

Välkommen till MMMC Foundation i Science!

Vi är landets pionjärer för att utforma ett pre-university-program uteslutande utformat för dem som vill gå den ädla vägen för medicin och tandvård. Först i sitt slag erbjuder vårt ettåriga Foundation for Science (FiS) -program en blandning av ämnen som syftar till att ge dig en omfattande introduktion till medicinska studier. Vi hjälper dig att göra en smidig övergång till läkarhögskolans första år genom att ge dig med nödvändig kunskap och utveckla dina studie- och inlärningsförmåga. När du uppfyller uppsatta krav är du garanterad en plats i din föredragna examen vid MMMC. Vårt team av högkvalificerad fakultet är dedikerad till att förenkla din väg till akademisk och professionell excellens!... [-]