Förberedande Kurs För Pearson LCCI Nivå 1-4

Spring College International

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Förberedande Kurs För Pearson LCCI Nivå 1-4

Spring College International

Förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 1 Certificate i bokföring (VRQ)

Kursen syftar till att ge studenterna möjlighet att utveckla en förståelse för de grundläggande principerna för registrering av affärstransaktioner och att utveckla förmågan att upprätthålla böcker och förbereda finansiella rapporter för enskilda näringsidkare.

Förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 2 examen i bokföring och redovisning

Kursen syftar till att få en grundlig grund i bokföring och redovisningspraxis, inklusive dubbel bokföring. Det är också för studenter som vill förstå bokföring och redovisning i enlighet med International Accounting Standards Board (IASB). Kvalificeringen är också för dem som arbetar, eller som förbereder sig för att arbeta i en bokföringsmiljö upprätthålla bokföring och förbereda konton. Denna kompetens kommer att ge studenterna möjlighet att utveckla en förståelse för de grundläggande principerna för registrering av affärstransaktioner. Det kommer också att ge eleverna möjlighet att förbereda och tolka konton för enskilda näringsidkare, handelsbolag, aktiebolag, tillverkning och icke-vinstdrivande organisationer.

Förberedande kurs för Pearson LCCI Level 3 Diploma I redovisning och finansiering

Kursen syftar till att ge studenterna nyckeln kunskap och förståelse av redovisningsprinciperna och begrepp som ligger till grund all finansiell redovisning inklusive utarbetande av bokföringsposter för anläggningstillgångar; avancerad bokföring; framställning av tidskrifter för korrigering av fel och bokslutsjusteringar; framställningen av den förlängda balansomslutningen att införliva dessa justeringar och utarbetandet av finansiella rapporter för icke-registrerade företag (enskilda näringsidkare och partnerskap).

Förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 4 examen i redovisning och finansiering

Kursen syftar till att ge studenterna de kunskaper som krävs för att tolka komplexa finansiella rapporter för rapportering och bistå i beslutsfattandet genom att ge tydlig analys av de finansiella rapporterna. Studenterna kommer också att få en förståelse av preparatet i företagens årsredovisningar i enlighet med International Accounting Standards Board (IASB).

Kursupplägg

Förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 1 Certificate i bokföring (VRQ)

  • Pearson LCCI Nivå 1 Certificate i bokföring (VRQ)

Förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 2 examen i bokföring och redovisning

  • Pearson LCCI Nivå 2 Certificate i bokföring (VRQ) Pearson LCCI nivå 2 certifikat i Cost Accounting (VRQ) Pearson LCCI nivå 2 certifikat i Business Statistics (VRQ).

Förberedande kurs för Pearson LCCI Level 3 Diploma I redovisning och finansiering

  • Pearson LCCI Level 3 Certificate i Redovisning (VRQ) Pearson LCCI Level 3 Certificate i Cost and Management Accounting (VRQ) Pearson LCCI Level 3 Certificate i Business Statistics (VRQ)

Förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 4 examen i redovisning och finansiering

  • Pearson LCCI Nivå 4 Certifikat i Redovisning (VRQ) Pearson LCCI Nivå 4 Certifikat i Management Accounting (VRQ) Pearson LCCI Nivå 4 Certifikat i organisationsbeteende och prestanda (VRQ).

Förutsättningar

De sökande måste vara minst 16 år gammal eller ovan (18 år eller över för förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 4 examen i redovisning och finansiering) och uppfyller följande krav Academic Level: C6 i någon 5 'O' nivå ämnen eller åtminstone 10-årig utbildning eller motsvarande, eller passera SCI placeringstest.

Språkkunskaper: IELTS 5,5 och ovan; eller åtminstone C6 i 'O' nivå engelska; eller passera SCI placeringstest.

Naturligtvis Certifiering

Ett certifikat kommer att delas ut av Pearson Education Limited efter avslutad kurs för studenter som har avslutat kursen uppnått önskad närvarofrekvensen och klarat alla prov.

Kurslängd

  • Förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 1 Certificate i bokföring (VRQ) - 1 månader
  • Förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 2 examen i bokföring och redovisning - 6 månader
  • Förberedande kurs för Pearson LCCI Level 3 Diploma i redovisning och finansiering - 6 månader
  • Förberedande kurs för Pearson LCCI Nivå 4 examen i redovisning och finansiering - 9 månader
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
1 - 9 månader
Heltid
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan