Förberedande program

Chechen State Pedagogical University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Förberedande program

Chechen State Pedagogical University

Om förberedande avdelning

ChSPU välkomnar internationella studenter och den förberedande avdelningen för internationella studenter inrättades för dem 2015.

Såvitt utbildningen av internationella studenter består av två steg i Ryssland, före inträdet till universiteten bör alla internationella sökande ta en rysk språkkurs. Kursen innehåller Conversational Russian och en introduktionskurs av grundläggande ämnen som levereras på ryska. Kursen för Conversational Russian är för nybörjare. Under 1: a terminen studerar studenterna fonetik, grammatik och konversationsordförråd.

Introduktionskursen erbjuds för premediatexamen som pratar ryska men vill förbättra sina språkkunskaper och behärska språket för att kunna förstå föreläsningar på ryska. Kursen omfattar följande ämnen: Biologi, Kemi, Matematik, Fysik och några andra ämnen som är relevanta för deras framtida specialisering.

Efter den ryska språkkursen tar internationella studenter inträdesprov. Om de godkändes lyckas de tillträde till universitetet.

Med tanke på att ryska utbildningsstandarder skiljer sig från internationella, kan eleverna förlänga sina studier på förberedande avdelning. Således kan internationella studenter bli vana vid det ryska utbildningssystemet.

Träning

Kursen är inriktad på det ryska språket. Resten av ämnena som erbjuds beror på träningsprofilen, vilken bestäms av vald preparatprofil. Idag ger avdelningen förberedelser i förberedelser profiler:

1. Naturvetenskap

2. Humaniora

Den förberedande avdelningen inrättades för att

  • Förberedelse av utländska medborgare som inte talar ryska, som har rätt att gå in på utbildningsinstitutioner för högre utbildning, bekräftad av relevant dokument om utbildning, att studera på ryska
  • Utbildning av utländska medborgare på ryska språket (det allmänna litterära och professionella språket för framtida specialitet).
  • korrigera luckor i kunskap om utländska medborgare i allmänna utbildningsämnen och vetenskap, som är nödvändiga för framgångsrik undervisning vid CSPU: s huvudfakulteter.

uppgifter:

  • Att säkerställa att utländska studenter uppnår kunskapsnivå, färdigheter som krävs för vidareutveckling av professionella utbildningsprogram på ryska.
  • Genomförande av slutprov i slutet av utbildningen på relevanta regleringsmaterial med utfärdande av ett examensbevis till examen (Certifikat eller akademiskt certifikat beroende på resultat).
  • Genomförandet av kontroll över genomförandet av RF-lagstiftningen av studenterna och FSBU VO CSPU: s lokala handlingar.
  • Bistånd i anpassning av utländska medborgare till ett nytt språk och kulturmiljö.
  • De utländska lyssnarnas bekanta med de nationella tullarna, traditionerna, Rysslands liv och främjandet av deras adekvata förståelse och uppfattning om realiteterna i det ryska livet.
Denna skola erbjuder program i:
  • Ryska


Senast uppdaterad February 14, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Price
Pris
Kontakta skolan
Information
Deadline
Kontakta skolan
Locations
Ryssland - Grozny, Chechnya
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakta skolan
Slutdatum Kontakta skolan
Dates
Sept. 2019
Ryssland - Grozny, Chechnya
Sista anmälningsdag Kontakta skolan
Slutdatum Kontakta skolan