förhandlingar för resultat

Allmänt

Programbeskrivning

Business frågor kräver en balansakt i den paradoxala GUNGBRÄDA-vacklar. Vi behöver stabilitet för att få saker gjorda, men de globala behoven förändras ständigt. Vi behöver veta vad vi gör eftersom vargar av konkurrens är alltid vid dörren, men det har aldrig varit så komplex och osäker.

I det förflutna har organisationer vänt sig till byråkratiska metoder för att få saker gjorda. Bosses skapa regler och fatta beslut. Men i internationella situationer vi behöver fler ekologiska, flexibla sätt att organisera villkor för förändring, osäkerhet och mångfald. Vi måste bli mycket bättre på att arbeta ut saker bland oss ​​själva, snarare än att förlita sig på regler eller myndigheter.

Syftet med detta seminarium kursen är att hjälpa deltagarna lära sig att bli bra förhandlare, som uppnår resultat och bygga starka relationer som arbetar för framtiden.Vad du kommer lära dig:

  • En exklusiv från Seattle Research Partners, denna mycket interaktiva kurs utforskar hur människor förhandlar att skapa värde och lösa tvister. Du kommer att vara engagerad i en serie av hands-on simuleringar som i operativa sammanhang. Du kommer att avsluta kursen med kompetens att vara en effektiv förhandlare.
  • Separat folk frågor från problemet
  • Vänd skillnader i ömsesidiga vinster
  • "Win" genom att vara rättvis

Längd:

Fem halv dag möte i klassundervisning följt av en serie webbaserade förstärkning verktyg

Syftet med kursen:

För att hjälpa dig att förstå att vi är alla involverade i någon aspekt av förhandlingar ning i våra personliga och professionella liv. Den här kursen hjälper dig att lära dig att förhandla bättre relationer på arbetsplatsen, förbättra organisationen effektivare och bättre affärer. Den är avsedd att ge en unik metod som kombinerar en integrerad process för effektiva förhandlingar med framgångsrika strategier som används av erfarna förhandlare.


Om Seattle Research Partners, Inc.

Seattle Forskning Partners uppfyller lärande hos chefer, arbetsledare och enskilda medarbetare i organisationer. Oavsett om du är ett litet företag, en mänsklig resurs professionell, en avdelningschef eller en ledande befattningshavare är vår PEAK Learning Program ™ utformade för att erbjuda högsta kvalitet erfarenheter av inlärning och utveckling. Vi är pedagoger och företagsledare engagerade i full utveckling av yrkesverksamma oavsett sitt område eller bransch.  
 

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Welcome to the School of Business and Economics at Seattle Pacific University. This is a strategic moment for students of business. With the ever-increasing globalization of commerce, business is pois ... Läs mer

Welcome to the School of Business and Economics at Seattle Pacific University. This is a strategic moment for students of business. With the ever-increasing globalization of commerce, business is poised to play a major role in shaping the character of our world for decades to come. Läs mindre