Från Sonic Branding till VR och AR - utforska hur ledande varumärken stör industrin med hjälp av nya kanaler och utvecklande teknologier. Upptäck de mest innovativa metoderna för varumärkesstrategi från kreativa och reklambyråer i världsklass.

Vårt veckovisa inlärningsexpedition sammanför de ljusaste och mest framåtriktade CMO: erna, varumärkesstrategierna, kreativa cheferna och marknadscheferna som vill vara före tävlingen, utforska de nya ramar som världsklassa byråer använder just nu och hitta nya sätt att nå sina målgrupper.

Programmet innehåller samtal, rundabordsdiskussioner, firesidechats, mini-workshops, studiebesök och fallstudie djupdyk. Med ämnen som spänner från trendprognoser, varumärkesinnovation och ny teknik till anpassad typografi, SMM och designtrender - kommer du att kunna få ett nytt perspektiv på branding och lära sig nya strategiska verktyg. Du kommer också att ha en unik möjlighet att få en bakom kulisserna titta på de mest inflytelserika myndigheterna i London och spendera en vecka med 25 inspirerande medarbetare från hela världen.

Under veckan kommer du att uppleva:

WORKSHOPS

Vi kommer att fördjupa dig i den tekniska och kreativa industrin i London, genom att ansluta dig till de mest inflytelserika människorna i branschen och ta dig till de ledande brittiska företagens kontor. Varje högtalare delar sina egna insikter och kommer att kunna svara på eventuella frågor. Genom att endast ha 20 deltagare i det här programmet, ser vi till att var och en av er kommer att få ut det mesta av denna erfarenhet.

BESÖK AT SÄKER LONDON SPOTS

Du kommer att kunna se den bästa utsikten över London från toppen av en skyskrapa; Du kommer att besöka de mest spännande utställningarna av året, och du kommer att upptäcka var Londons kreativa samhälle spenderar sin fritid. Dessutom får du rekommendationer för att styra dina egna utforskningar, med tips om de bästa ställena att äta, dricka och koppla av i huvudstaden i Storbritannien.

Slutlig part

I slutet av denna intensiva vecka är vi värd för en fest för alla deltagare, med föreläsare, speciella gäster och människor från branschen. Efter att ha presenterat certifikat för varje deltagare, har vi några drinkar och en fest. Det är en utmärkt möjlighet för alla att få användbara kontakter, introduceras och bara njuta av företaget av inspirerande och framgångsrika människor.

Programstruktur:

fob-7.jpg

Varje dag kommer att bestå av olika aktiviteter för att maximera din inlärningserfarenhet.

 • Morgon gäst: Dagens första aktivitet innehåller ett informellt samtal för att aktivera hjärnan och kroppen för att få dagens kreativa stimuli. Du kommer att interagera med andra deltagare, dela med dig av dina idéer, erfarenheter och förväntningar för dagen och träffa lokala proffs för att lära känna mer om innovationsbranschens bakgrund.
 • Morgonsession: Det är dagens första möte, det kommer att vara formen av en föreläsning, en branddisk eller en workshop i ett av Londons bästa företag.
 • Lunchavbrott: mellan morgon och eftermiddag sessioner kommer vi att ha en kort paus när du får möjlighet att äta lunch och njuta av dagsprogrammens omgivningar.
 • Eftermiddagsession: det är dagens andra möte, där du kommer att få chansen att besöka en annan London-agentur och lyssna på deras redaktionsverktyg och metoder som de använder i vardagliga arbeten.
 • Debrief och staden: efter en lång dag med att absorbera nya sätt att arbeta, idéinställningar och kreativa övningar kommer vi att fördröja dagens innehåll för att bättre organisera dem i våra sinnen. Denna aktivitet kommer att vara kort och engagerande och det kommer att äga rum strax efter eftermiddagsessionen på platser som vi sedan kan besöka som kulturella och sociala aktiviteter som museer, gallerier, evenemangsrum eller barer.

Vem deltar i detta program:

 • Kreativa och design direktörer
 • Varumärkeschefer och strateger
 • Marknadsorganisationer och marknadschef
 • Grafiska, digitala och förpackningsdesigners
 • Professionella som brinner för branding

På en vecka kommer du att lära dig:

 • Hur man gör varumärkena mer mänskliga och kundcentrerade
 • Vad är de mest undervärderade varumärkesstrategierna för tillfället
 • Metoder och ramar Londons kreativa byråer använder
 • Vad betyder ny teknik för varumärkesbranschen
 • Hur ledande designstudior arbetar med kunder och hanterar lag
 • Vad Gen Z vill se från moderna varumärken
 • Bästa praxis för varumärken på sociala medier
 • Senaste trenderna inom design och branding

Kurs kurator

Glenn Garriock, grundare av FormFiftyFive och Made by Folk

glenn-1.jpg

Glenn Garriock är en frilans grafisk designer från Skottland som idag bor och arbetar Tyskland. Sedan 2009 har han arbetat inom olika områden som branding, print, packaging, web

Schema

22-26 juni 2020, klockan 10-18

Vi kommer också att ha en fest / nätverkshändelse på fredag ​​från 18:00 till 21:00.

Några av delegaterna föredrar att stanna i helgen efter det officiella programmet avslutas och vi har valt några spännande utställningar och platser för dig att besöka i din egen tid. Om du har andra åtaganden och behöver resa hem hemma på lördag morgon, så är det bra också.

Kosta

£ 1 995 (Med förbehåll för 20% moms, om du betalar som person som bor i Europa, Storbritannien eller om du är en brittisk verksamhet)

Priset inkluderar:

 • Alla samtal, kontorsbesök, underlättade diskussioner och workshops
 • Utställningar och planerade kulturaktiviteter under programmet
 • Party / Networking händelse i slutet av veckan
 • certifikat
 • Priset inkluderar inte banköverföringsavgifter, mat, resor, visum, boende eller andra extrakostnader.

boende

Vi rekommenderar att du bor i Shoreditch-området, eftersom de flesta sessionerna hålls där. Det är den mest kreativa delen av London, så det kommer också mycket att se. Närmaste tunnelbanestationer är Old Street.

Vi samarbetade med 3 stora hotell för att ge dig de bästa erbjudandena, använd länkarna nedan:

 • M vid Montcalm (Välj: London Shoreditch Tech City eller Royal London House)
 • Ace Hotel (Ange koden för rabatt: FUTURELNDN)
 • Premier Inn (Välj London City Old Street)

Hur man ansöker

För att ansöka om kursen, fyll i formuläret längst ner på sidan och vi kommer att kontakta dig med information om betalningen och nästa steg.

Platser på kursen är begränsade till högst 25 personer.

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 2 fler kurser från Future London Academy »

Senast uppdaterad April 6, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Juni 22, 2020
Duration
1 vecka
Heltid
Pris
1,995 GBP
Med boende
Deadline
Maj 31, 2020
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 22, 2020
Slutdatum
Juni 26, 2020
Sista anmälningsdag
Maj 31, 2020

Juni 22, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Maj 31, 2020
Slutdatum
Juni 26, 2020