Skapa erfarenheter som människor kommer att bli kär i. Få inspiration för dina aktuella projekt och råd om hur du bygger ett designteam av dina drömmar. Ta reda på hemligheterna om vad som gör produkterna framgångsrika och vilka misstag företag gör när de bygger nya tjänster. Under en hel vecka kommer du att fördjupa dig i Londons tekniska och kreativa industri och utforska de hetaste trenderna och senaste uppfinningarna. Du får chansen att träffa lagen bakom de mest banbrytande produkterna och lära sig hur de närmar sig design och UX-strategi, jobbar med kunder och förbättrar sina tjänster. Detta program består av keynote presentationer, fallstudier. Branddiskussioner, rundabordsdiskussioner och mini-workshops som alla utförs på företagets egna kontor - som ger ett ännu bättre perspektiv på hur de arbetar och samarbetar. Vissa människor kallar vårt format en "design safari", vissa säger att det är en VIP bakom kulisserna eller en forskningsresa. Detta är ett väldigt nytt sätt att lära och utforska branschen. Och den bästa delen är - du kommer att spendera den här veckan som en del av en liten grupp av 25 likasinnade entreprenörer, UX-designers och produktchefer från hela världen.

Under veckan kommer du att uppleva:

WORKSHOPS

Vi kommer att fördjupa dig i den tekniska och kreativa industrin i London, genom att ansluta dig till de mest inflytelserika människorna i branschen och ta dig till de ledande brittiska företagens kontor. Varje högtalare delar sina egna insikter och kommer att kunna svara på eventuella frågor. Genom att endast ha 20 deltagare i det här programmet, ser vi till att var och en av er kommer att få ut det mesta av denna erfarenhet.

BESÖK AT SÄKER LONDON SPOTS

Du kommer att kunna se den bästa utsikten över London från toppen av en skyskrapa; Du kommer att besöka de mest spännande utställningarna av året, och du kommer att upptäcka var Londons kreativa samhälle spenderar sin fritid. Vi får en pint på de äldsta pubarna i London - 200, 300, 400 och till och med 500 år gammal. Dessutom får du rekommendationer för att styra dina egna utforskningar, med tips om de bästa ställena att äta, dricka och koppla av i huvudstaden i Storbritannien.

Slutlig part

I slutet av denna intensiva vecka är vi värd för en fest för alla deltagare, med föreläsare, speciella gäster och människor från branschen. Efter att ha presenterat certifikat för varje deltagare, har vi några drinkar och en fest. Det är en utmärkt möjlighet för alla att få användbara kontakter, introduceras och bara njuta av företaget av inspirerande och framgångsrika människor.

Programstruktur:

 • Morgon gäst: Dagens första aktivitet innehåller ett informellt samtal för att aktivera hjärnan och kroppen för att få dagens kreativa stimuli. Du kommer att interagera med andra deltagare, dela med dig av dina idéer, erfarenheter och förväntningar för dagen och träffa lokala proffs för att lära känna mer om innovationsbranschens bakgrund.
 • Morgonsession: Det är dagens första möte, det kommer att vara formen av en föreläsning, en branddisk eller en workshop i ett av Londons bästa företag.
 • Lunchavbrott: mellan morgon och eftermiddag sessioner kommer vi att ha en kort paus när du får möjlighet att äta lunch och njuta av dagsprogrammens omgivningar.
 • Eftermiddagsession: det är dagens andra möte, där du kommer att få chansen att besöka en annan London-agentur och lyssna på deras redaktionsverktyg och metoder som de använder i vardagliga arbeten.
 • Debrief och staden: efter en lång dag med att absorbera nya sätt att arbeta, innovativa och kreativa tänkande kommer vi att skryta dagens innehåll för att bättre organisera dem i våra sinnen. Denna aktivitet kommer att vara kort och engagerande och det kommer att äga rum strax efter eftermiddagssessionen på platser som vi sedan kan besöka som kulturella och sociala aktiviteter som museer, gallerier, evenemangsrum eller barer. ux-1.jpg

Vem deltar i detta program?

 • Kreativa chefer och chefer för designavdelningar
 • Digital produktdesigners, UX och visuella designers
 • Design chefer och teamledare
 • UX forskare och analytiker
 • Servicedesigners och produktägare

Du kommer att lära dig:

 • Bästa praxis vid forskning, prototypning, testning och produktlansering
 • DesignOps roll i organisationen
 • Hur mänsklig centrerad design kan hjälpa dina projekt
 • Hur arbetar världens bästa designteam och företag: processer, arbetsytor och kultur
 • Senaste metoder och verktyg för digital produktdesign
 • Produktutvecklingstrender för webb, mobil, bärbara och IOT
 • Hur man håller ett designsystem
 • Hur växer och hanterar designteam framgångsrikt
 • Bästa praxis för att skapa en UX-strategi för ett produkt med flera produkter

Kurs kurator

Yury Vetrov, Design Director på Mail.ru Group

yury-2018.jpg

Yury heads designteam på Mail.Ru Group, ett av två största ryska internetföretag som utvecklar 20 flerplattformsprodukter. Innan han blev en stor affär på Mail.ru Group hade Yury en egen UX-konsultation. Han driver också en blogg på UX-strategin på ryska, kuraterar ett av de mest populära UX-samhällena, skriver för Smashing Magazine och UXMatters, organiserar Moscow Dribbble Meetup och undervisar vid British Higher School of Art

Schema

12-16 augusti, 10-18

Vi kommer också att ha en fest / nätverkshändelse på fredag ​​från 18:00 till 21:00.

Några av delegaterna föredrar att stanna i helgen efter det officiella programmet avslutas och vi har valt några spännande utställningar och platser för dig att besöka i din egen tid. Om du har andra åtaganden och behöver resa hem hemma på lördag morgon, så är det bra också.

Kosta

Priset inkluderar:

 • alla samtal, kontorsbesök, diskussioner och workshops
 • utställningar och planerade kulturaktiviteter under programmet
 • fest / nätverkshändelse i slutet av veckan
 • certifikat

Priset inkluderar inte banköverföringsavgifter, mat, resor, visum, boende eller andra extrakostnader.

boende

Vi rekommenderar att du bor i Shoreditch-området, eftersom de flesta sessionerna hålls där. Det är den mest kreativa delen av London, så det kommer också mycket att se. Närmaste tunnelbanestationer är Old Street.

Vi samarbetade med 3 stora hotell för att ge dig de bästa erbjudandena, använd länkarna nedan:

 • M vid Montcalm (Välj: London Shoreditch Tech City eller Royal London House)
 • Ace Hotel (Ange koden för rabatt: FUTURELNDN)
 • Premier Inn (Välj London City Old Street)

Hur man ansöker

För att ansöka om kursen, fyll i formuläret längst ner på sidan och vi kommer att kontakta dig med information om betalningen och nästa steg.

Platser på kursen är begränsade till högst 25 personer.

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 2 fler kurser från Future London Academy »

Senast uppdaterad Oktober 25, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 vecka
Heltid
Pris
2,450 GBP
Fullt program, delat boende
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum