Epics Professional Pilot program är den ledande delen 141 godkänd accelererad FAA kommersiell pilot utbildning.

Denna kurs är utformad för att ta en student med noll flygutbildning erfarenhet till Multi Engine Commercial Pilot nivå i så lite som 6-8 månader. Fokus för denna kommersiella pilotutbildning kursen är att studenten först få en stabil grund i allmänflyget kunskap. När behärskar grunderna en strategisk, full nedsänkning program lanseras för elevens särskilda lärstil.

Nästa steg är att studenten skall utveckla sina faktiska flyg färdigheter och öva viktiga säkerhetsprocedurer som använder realtidssimulering i vår Frasca Tru Flite och Mentor nivå 5 fältutbildningshjälpmedel. Detta i kombination scenario baserad utbildning med datorbaserad utbildning kan studenten bekvämligheten av lärande och göra misstag på marken. Detta ökar förtroendet att de vet och kan utföra förfaranden och manövrer innan faktiska flygningar i flygplanet, vilket sparar både tid och pengar under kommersiell pilotutbildning. Våra Professional Pilot program härmar som av större flygbolag utbildning förbereder dig för flygbolaget från dag ett.

Världen behöver Commercial Pilots Quick

Världen genomgår en massiv pilot brist! Varje år Boeing producerar statistik över den globala efterfrågan av piloter för de kommande decennierna. Som ni kan se, är det viktigt att du börjar din kommersiella pilotutbildning nu att se till att du dra nytta av denna otroliga efterfrågan medan det varar. En ljus utsikterna för flygindustrin är inköpsorder för mer flygplan och tillägg av linjer. Denna ökning av flygplan och vägar innebär globalt flygbolag kommer att behöva anställa fler piloter att inte bara hålla jämna steg med pensionsåldern men tillägg av dessa resurser och rutter. Det finns ett brådskande för flygskolor att rekrytera fler student piloter och framgångsrikt producera högsta kvalitet Kommersiella flermotoriga piloter att snabbt fylla regionala flygbolag behov. Med tryck för att fylla öppna spår, är flygbolagen söker studenter som avslutat sin kommersiella pilotutbildning vid en flygskola som förberett dem för snabba och avancerad teknisk inlärningsmiljö. Detta är anledningen till Epic har utvecklat våra egna kommersiell pilot utbildningsprogram med förväntningarna hos ett flygbolag träningsprogram för att snabbt utveckla nya piloter till proffs.

Vilken typ av Commercial Pilot Training är erkänd av andra länder?

Licenser som utfärdas av Federal Aviation Authority i USA är globalt erkänd av alla civila luftfartsmyndigheterna. Ett enskilt land kan ha en något högre total loggade timme krav eller ytterligare teori men all träning validerats av FAA räknas när du samar validera din licens (s) i ditt land. För Luftfartsverkets som kräver ytterligare flygtimmar eller teori vi helt enkelt lägga till dessa timmar i din kurs och anpassa din kommersiella pilotutbildning. Det gör att du återvänder hem med allt du behöver för att börja tillämpa för jobbet på ett flygbolag.

Planering för Commercial Pilot Training

Vänligen kontakta vår antagning team för mer information om vår FAA Commercial Pilot utbildning inklusive flexibla betalningsalternativ, rabatter, specialerbjudanden och klass platstillgång. Klasser fylls snabbt så dröj inte att lämna in din ansökan! Internationella studenter, tänk på att det tar 30 till 90 för att helt få din M-1 visum så att du vill komma igång så snart som möjligt för att boka M-1 visum intervju. Om att bli en kommersiell pilot har alltid varit din dröm vi har ett program för dig och vi är Flight Academy du har länge letat efter för att hjälpa dig att nå dina drömmar om att bli en professionell pilot.

Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
6 - 8 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Nigerian Student Appreciation

Colombian Student Appreciation

Saudi Arabian Student Appreciation