Read the Official Description

Tante Marie Culinary Academy är nöjd att meddela att vi nu tillhandahåller bedömningen i marin kokkärl - fartygets kockbedömning - ett viktigt steg för att uppnå det obligatoriska skeppets kaktsbevis.

Denna kurs är idealisk för erfarna kockar som redan arbetar ombord på ett fartyg och behöver uppdatera sin certifiering, eller till kockar som har en solid branscherfarenhet och ser ut att börja en karriär till sjöss.

Tante Marie Culinary Academy ligger i centrala Woking, bara 20 minuters tågresa från London, Waterloo. Våra toppmoderna faciliteter kombinerat med vår online virtuella läromiljö (VLE) betyder att vår akademi är den perfekta platsen för att få den ackreditering du och ditt besättning behöver så snabbt och enkelt som möjligt för att säkerställa överensstämmelse med MLC 2006.

Med detta program kan studenterna få en internationellt ackrediterad kvalifikation skapad av Tante Marie och Turism och gästfrihet (CTH).

students

Kursöversikt

För nya och befintliga kockar som vill få det obligatoriska, Ship's Cook Certificate of Competency. Denna bedömning går över 4 till 5 dagar och ger flexibilitet till de med ackrediterad prior learning.

Vad är bedömningen i marina matlagning?

Fartygets kockcertifikat är ett obligatoriskt krav på alla kockar på brittiskregistrerade kommersiella fartyg som driver mer än 60 miles offshore och med 10 eller fler sjömän ombord. Denna kvalifikation ersätter de tidigare reglerna för sjöfartshandlingar för sjöfartshandlingar 1981.

Fartygets kockar kan komma från 18 års ålder och minsta havtid har nu minskat från 5 år till en månad. För att vara berättigad till fartygets certifikat, måste sökande ha genomgått grundläggande säkerhetsskyddsstandarder för träningscertifiering, vakthållning (STCW) och hålla ett aktuellt medicinskt fitnesscertifikat. Därför är denna bedömning endast en del av den övergripande certifieringsprocessen.

Den nya kulinariska träningen har omfattade kulturella, religiösa och skiftarbetare catering och kostbehov och livsmedelssäkerhet i catering. Dessutom krävs att alla besättning som hanterar mat måste hålla minst nivå 2-priset i livsmedelssäkerhet i catering. (Tillsynsmyndigheter och chefer rekommenderas starkt att hålla ett nivå 3 certifikat i övervakning av livsmedelssäkerhet).

Observera att MCA inte längre accepterar certifieringen för livsmedelssäkerhet online eller "in-house". Dessa kvalifikationer måste uppnås genom en ackrediterad leverantör med fysisk övervakning. Tante Marie kommer att tillhandahålla Food Safety Level 2 och HACCP-utbildning som en del av kursen, med online tillgång till vår virtuella lärandeupplevelse (VLE) efter registrering och i förväg naturligtvis påbörjad.

Om du redan har ett giltigt brittisk skeppscertifikat enligt reglerna för certifikat för sjöfartshandlingar 1981 eller har professionella kockkvalifikationer, kan MCA acceptera dessa som bevis på ackrediterad prior learning och du kan bara behöva fylla i vissa delar i ordning att ansöka om din SCC.

Behörighet och ansökan

För att kunna bli berättigad till denna bedömning måste kandidaterna:

  • vara 18 år eller äldre
  • ha bevisad rekord av arbetslivserfarenhet i ett professionellt kök
  • ha en professionell matlagning på nivå 2 för Storbritannien (Tante Marie kan ge råd eller se MCA MSN 1846 för en lista över acceptabla tidigare kvalifikationer)
  • ha en dokumenterad rekord / färdighetsportfölj som kan hänvisas till kursens krav
  • ha kompetenta, talade och skriftliga engelska och numeriska färdigheter, inklusive användning av en räknare

För att söka, läs noggrant MCA MSN 1846 (M) och MCA MIN531 (M) dokument som anger kraven för behörighet och tidigare ackreditering och kvalifikationer. Kontakta då Tante Marie Culinary Academy och vi kan ge dig ytterligare råd om kursens tillgänglighet och avgiftsstruktur för de delar av kursen som du behöver delta för att få din bedömning i marina matlagning.

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Tante Marie Culinary Academy »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Maj 2019
Juni 2019
Duration
4 dagar
Heltid
Pris
1,000 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Juni 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Juli 2019

Location
Application deadline
Slutdatum