Läs den officiella beskrivningen

FASHION STYLING FOTO MODUL The Fashion Styling Shooting modul i Milan Fashion Campus är en styling workshop tillägnad utarbetandet av verkliga mode fotografering i en studio med en professionell fotograf, en modell och en frisör. Vi kommer att göra det möjligt för eleverna att utveckla känslan av styling med praktiska övningar, samt för att öka deras styling portfölj.

Projektet syftar till att genomföra den studerande från början till slutet av fotograferingen, vilket ger möjlighet att bevisa hans / hennes styling potential. Denna modul består av fyra dagars arbete, beroende på de olika etapperna i projektet. I detalj: - Den första dagen är tillägnad förberedelse och byggandet av projektet som omfattar en stämning ombord forskning: att välja ett koncept som bygger en berättelse styrelse, beslutar stil med fotografering, val av plats, att välja rätt modell, besluta om poserna, make-upand frisyr.

  • Andra dagen eleverna kommer att få en lista på de viktigaste posterna: att välja tre eller fyra av dem för fotografering och anpassa utseendet med hjälp av garderoben som erbjuds av skolan och sina egna kläder och tillbehör, kommer de att skapa riktiga outfits. Den styling kan fyllas hyra kläder och accessoarer från butiker knutna till skolan.
  • Den tredje dagen inkluderar montering med modellen och ett möte med make-up artister, hårstylister, och fotografen för att diskutera projektet och fotograferingen.
  • Fjärde dagen är skottdagen! Denna workshop kan kopplas ihop med Fashion Styling kursen eller det kan göras separat. I slutet av modulen varje elev kommer att få de digitala baserade bilder och partecipation certifikatet. Ta emot detaljer om hur det fungerar Klicka här!

Request Information Kurs Mål --be kunna kombinera nya up-to-date ser - kunna organisera en fotografering - kunna arbeta i en internationell ambient - få kunskap för att arbeta med proffs - förbättra din Portfolio Nivå: Nybörjare Material: Notebook - Bärbar dator - USB-minne - Photoshop - (30 dagars provversion okej) Finns Schema Varaktighet Dagtid 1 vecka - Heltid - 4 dagar i veckan (måndag till torsdag) Avgift: € 1,500 (Photoshop lektioner ingår) Kombinationskurs Fashion Styling & Mode shotting Mode Skytte & Fashion Styling 2 veckor Fashion styling - Heltid - 4 dagar i veckan (måndag till torsdag) & 1 vecka Mode Fotograferingsavgift: 2,800 € Klicka här för Fashion Styling program För att inkludera 22% moms & € 150 inskrivningsavgift.

Program undervisas på:
Engelska

Se 13 fler kurser från Milan Fashion Campus »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
1 - 2 veckor
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum