finansiering för chefer - avancerad

Allmänt

Programbeskrivning

En 4-månaders intensivt program som utformats särskilt för chefer direkt involverade i finansiell verksamhet av företag. Det syftar till att bygga på deltagarnas kompetens, diskutera den senaste state of the art koncept och teknik på området, används över hela världen, och mindre undersökts och närmade sig i Rumänien till nu.

I slutet av kursen kommer deltagarna att få värdefulla verktyg för att göra komplicerade och aktuell finansiell analys och beslut, i enlighet med internationella krav. På detta sätt kommer de att ha ett viktigt bidrag till att få och behålla konkurrensfördelar och trovärdighet de företag de arbetar för.

Programmet är organiserat en gång i veckan, från 05:00 till 08:00 Det är ett krävande program. Förutom klassen sessioner, deltagare tillbringar en avsevärd tid på individ-och studiegrupper.

Ämnen som behandlas

* Att bedöma den ekonomiska livsduglighet för företaget

* Ekonomisk prognos och planering

* Hantera tillväxt. Finansiella hållbar tillväxt

* Den ekonomiska förvaltningen av verksamheten

* Utvärdera investeringsmöjligheter, risken i investeringsbeslutet

* Finansiella marknader och finansiella instrument

* Beslutet om finansiering och företagets värde

* Introduktion till kapitalkostnad

* Företagssanering

& N bsp; * Förvärv och fusioner: relationen värde-marknadspriset

* Den moderna roll och uppdrag den ekonomiska förvaltningen

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Currently, ASEBUSS is a private, independent institution, authorized and accredited by the Ministry of Education and Research to organize postgraduate academic programs.

Currently, ASEBUSS is a private, independent institution, authorized and accredited by the Ministry of Education and Research to organize postgraduate academic programs. Läs mindre