Flyginstruktörs kurs (fi)

Martinair Flight Academy

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Flyginstruktörs kurs (fi)

Martinair Flight Academy

Flyginstruktör

Utbildningen för flyginstruktör (Flight Instructor = FI) samt utbildning för instrumentflygning instruktör (Instrument Rating Instructor = IRI och Multi Engine Instructor = MEI) är specialiserade utbildningar.

FI - Flight Instructor
Utbildningen för flyginstruktör (grundutbildning) har redan varit en del av Martinair Flight Academy under många år. Kraven för att starta utbildningen är ett giltigt CPL med september klass (EASA License). En minimal på 5 timmar har som skall flygas under de senaste 6 motnhs föregår början av kursen och en ingång test måste passeras. Detta test är obligatoriskt.

De väsentliga i den teoretiska delen av utbildningen för flyginstruktör är särskilt undervisar studerande piloter om aerodynamik och flyg lag och lära sig att ge klassisk genomgångar.

Den praktiska delen av utbildningen ingår flyga ett flygplan från höger säte och instruktioner ges om coaching elev piloter.

Efter att certifieras som en flyginstruktör måste man ge de första hundra flygtimmar under överinseende av en erfaren flyginstruktör. Först efter att ha avslutat dessa tider flyginstruktören är tillåtet att ge instruktion för PPL på egen hand. Efter två hundra timmar som flyginstruktör han eller hon kan ge instruktion för CPL.

FI IR - Instrument Rating Instructor
Den Martinair Flight Academy var det första företaget i Nederländerna att få tillstånd från den nederländska regeringen (IVW) för att utbilda en instrumentflygning instruktör. Kravet för att starta utbildningen är minst 200 instrumentflygning timmar. Den viktigaste punkten i uppmärksamhet denna utbildning, som är ganska lik den utbildning att bli en flyginstruktör, undervisar studerande piloter hur man navigerar och flyga med hjälp av sina instrument.

Utbildningen för flyginstruktör startas på din begäran. Inte bara civila personer deltar i utbildning, men också piloter i flygvapnet genomföra träningen på en regelbunden basis.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Holländska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
6 - 12 månader
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Nederländerna - Lelystad, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Nederländerna - Lelystad, Flevoland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan