Read the Official Description

flygplan Engineering

Keilir Group Aircraft Engineering

Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) reglerar all luftfartsverksamhet i Europa. Ingenjörer är licensierade på samma sätt som piloter och flygledare. En ingenjör som har fullständiga rättigheter kan intyga arbete som har utförts på ett flygplan, och returnera den till skyarna. Air Service Training Ltd. i Perth Skottland i samarbete med Keilir Aviation Academy har inrättat en lokal fältkontor i Keilir plats i Ásbrú i Reykjanesbær där kurser för certifierad Aircraft Engineering sker. AST har godkänts av UKCAA (United Kingdom Civil Aviation Authority).

Detta är en 5 termin ackrediterat program för Aircraft Engineering'Approved IR Del 66 Kategori B 'som är både teoretisk och praktisk kurs däribland lärlingsutbildning för flygingenjörer. Kursen följer både läroplanen publiceras av EASA enligt den europeiska publicering av certifikat och AST, som är professionellt ansvarar för genomförandet av och kvaliteten på varje kurs. De som utexamineras från AST förvärva fullt ut 66 licens.

Om kursen

Kurser alla ges på engelska, även om de flesta lärare kommer att vara isländska medan Keilir har anställt och utbildat lärare som redan isländska flygplansingenjörer. Den första delen av kursen inleds med en allmän Aircraft Engineer utbildning som omfattar såväl akademiska som praktik. Kursen ges i moduler efterbehandling ett ämne i taget och tar 5 terminer.

I slutet av den grundläggande utbildningen kursen har möjlighet att välja deras individuella intresse t.ex. att bli B1.1 (General Aircraft ingenjör), B1.3 (helikopter Engineer) eller B2 (Electrical Aircraft ingenjör). Till att börja med Keilir kommer att erbjuda utbildning för B1.1 men studenter som väljer B1.3 eller B2 i slutet av den grundläggande utbildningen kommer att avsluta den del av utbildningen vid AST i Perth, Skottland. I den allmänna kurs ska studenten avsluta B1.1 certifiering och sedan välja att lägga till en andra examen.

Undervisas av en utbildad professionell med en IR-delen 147 som utfärdats av den nationella luftfartsmyndigheten. Kursen är minst 2400 timmar. Inklusive OJT på en IR-delen 145 godkänd underhållsanläggning som äger rum i en hangar på plats i KEF flygplats med UKCAA licensierade utbildningsanordnare övervakas av AST. Vid avslutad kurs utexaminerade kommer att utfärdas ett intyg av godkänd utbildning, intygar att kandidaten har avslutat ett program inklusive modulen undersökning och bedömdes vara kompetent och säker i Aircraft Engineering. Eleverna kommer att grundligt utbildade i flygplansstrukturer, operativsystem fenomen och system och kravet på erfarenhet reduceras.

Studenterna kommer att förses med en iPad för kursmaterial under gratis.

flygplan Engineering

Vem är kursen för?

Utbildning i flygplan Engineering är för alla som önskar att ha en internationell certifiering och arbeta i ett mångsidigt arbetsmiljö upprätthålla flygplan av alla typer och storlekar. Sysselsättningsmöjligheterna är stora inom Aircraft Engineering och presentera ett bra tillfälle för en vidareutbildning och utvecklingsarbete.

Air Service Training

AST - Air Service Training är en erkänd'IR del 147' utbildningspartner i utfärda Aviation certifikat enligt kvalitetsstandarder av EASA. AST är en del av Perth College och University of Highlands och Islands (UHI) i Perth, Skottland och har fungerat som en Aviation College Sedan 1931 i de brittiska öarna och på andra håll. Det är värt att nämna att Keilir och University of Highlands och Islands planerar ytterligare samarbete under de kommande terminer.

antagnings~~POS=TRUNC kvalifikationer

För att kvalificera sig för kursen i Aircraft Engineering med Keilir-AST du måste uppfylla dessa krav:

 • Gymnasiebetyg
 • 18 år eller över
 • Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt.

Allmänna frågor

Här är några svar på vanliga frågor om Aircraft Engineering

Varifrån kommer den naturligtvis att ta plats? Kursen sker i Ásbrú, Reykjanesbær, Island, bara några minuter från Keflaviks internationella flygplats.

Varför ska jag studera Aircraft Engineering vid Keilir Aviation Academy och AST? AST har lärt Aircraft Engineering i över 80 år, har fantastiska praktiska faciliteter och goda förbindelser med EASA IR del 145 Flyg Operatörer som stärker utbildningen. Anläggningarna vid Keilir uppfyller alla kvalitetskrav och gå långt utöver minimikravet för att ge högsta nivå av teoretiska och praktiska studier. Dessutom kursen med AST är direkt kopplad med kurserna vid universitetet i Highlands och Islands i Skottland så att eleverna kan kombinera sin utbildning på en högre nivå, t.ex. fortsätta i flygteknik och andra kurser med anknytning till detta område.

Keilir Group Aircraft Engineering

Ytterligare information

 • Vi rekommenderar att du skickar ett CV med information om utbildning och arbetserfarenhet med din ansökan.
 • Kurserna är alla ges på engelska.
 • Faserna inrättat på ett sådant sätt att varje ämne är färdig innan nästa.
 • Lektioner är mellan 9: 00-16: 30 måndag till fredag.
 • Tyngdpunkten ligger på matematik och fysik.
 • Tyngdpunkten ligger också på punktlighet.
 • Att passera varje kurs lägst betyget 75% krävs.
 • Kursen är fem terminer.
 • 95% närvaro krävs för att bli godkänd på kursen.
 • OJT- Praktik vid en ackrediterad EASA 145 anläggning för 8 veckor.
 • Praktik för 24 månader i samarbete med ackrediterade EASA 145 verkstäder.
 • Läromedel, iPad, inklusive material och projekt ingår i kursavgiften.
 • Keilir erbjuder studenter stöd i matematik och fysik genom Keilir webbplats.
 • Bussar är i drift under hela veckan mellan Ásbrú och Reykjavik området.
Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by Keilir Aviation Academy »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
5 terminer
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum