Flygplan och kommersiellt pilotprogram

Aviation Study Centre

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Flygplan och kommersiellt pilotprogram

Aviation Study Centre

Programöversikt

Airline & Commercial Pilot Programmet ger utbildning från nybörjarnivå till och med till licensierad professionell pilot. Programmet innehåller en full Commercial Pilot License, Multi-Engine Airplane Endorsement och Instrument Rating. Dessa kvalifikationer bereder dig fullt ut för anställning som pilot i en allmän eller flygmässig luftfartsmiljö. Kursens löptid och avgiftsberäkningar är baserade på heltids närvaro och omfattar allmän-, cross-country navigation, natt och instrumentflygning och all relaterad teori. CPL heltid program registreras med CRICOS för studentvisum.

Behörighet

Akademisk: Högskoleexamen som motsvarar det australiensiska året 12 som föredras. Studenter som vill träna under år 12 är välkomna att ansöka och kommer att behandlas från fall till fall. Ålder: 18 år. Yngre studenter är välkomna att ansöka och kommer att behandlas från fall till fall. Engelska: 6.0 IELTS eller motsvarande för direkt inmatning. Studenter med lägre engelska nivåer kan paketera detta program med vårt godkända engelska språkvägprogram. RPL: Studenter med tidigare utbildning eller flygupplevelse kan vara berättigade till avancerad stående genom erkännande för tidigare lärande. Fråga för detaljer. Medicinska: För att undvika besvikelse, rekommenderar vi att sökande genomgår medicinsk testning för piloter i hemlandet eller helst med en australisk CASA-godkänd läkarundersökare. Kontakta oss för detaljerade råd.

Hur man ansöker

Vår ansökan är utformad för internationella studenter och är vanligtvis snabb och enkel. Ansökningar kan lämnas in online och vårt team är redo att svara på eventuella frågor eller ge ytterligare support. Vänligen registrera ditt intresse med hjälp av informationsformuläret.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 6, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
46 - 62 veckor
Heltid
Price
Pris
78,000 AUD
Flexibel avgift avbetalningsplan finns.
Information
Deadline
Locations
Australien - Gold Coast, Queensland
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Australien - Gold Coast, Queensland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan