Läs den officiella beskrivningen

Även om fotografi och film är separata i medvetandet hos många teoretiker och kritiker, är det tydligt att dagens gränserna mellan stillbilder och rörliga bilder utspädd. Har vuxit fram en hybridutrymme som genomsyrar den konstnärliga, experimentella och handelsbruk.

Huvudsyftet med kursen är att visa de överensstämmelser mellan fotografi och film i hela sin historia, och tillhandahålla en ram av förslag som tillåter eleverna att berika sitt bildspråk och öppna för experimenterande. Detta hjälper dem att formulera rikare estetiska projekt formellt och begrepps, och rita en enda kreativ profil.

Steg för fotografering kommer att undersökas till kinetisk, den ömsesidiga attraktionen mellan de två medierna och uttrycksfulla överväganden; arbete fotografer som har gjort filmer och filmskapare som flirtade med fotografering, och närvaron av film inslag i fotografi och utforskning av ramen i independentfilmer kommer att analyseras. Alla dessa förhållanden kommer att behandlas med som referens historia och utveckling båda verktygen.

Tillsammans med input från läraren, Kursen syftar till att öka deltagandet av studenter och stimulera deras kreativitet genom driftsättning av ett personligt projekt.

Se 13 fler kurser från GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Mar. 2020
Duration
1 månad
Deltid
Pris
230 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum