Fotografi och film kurs

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Fotografi och film kurs

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Även om fotografi och film är separata i medvetandet hos många teoretiker och kritiker, är det tydligt att dagens gränserna mellan stillbilder och rörliga bilder utspädd. Har vuxit fram en hybridutrymme som genomsyrar den konstnärliga, experimentella och handelsbruk.

Huvudsyftet med kursen är att visa de överensstämmelser mellan fotografi och film i hela sin historia, och tillhandahålla en ram av förslag som tillåter eleverna att berika sitt bildspråk och öppna för experimenterande. Detta hjälper dem att formulera rikare estetiska projekt formellt och begrepps, och rita en enda kreativ profil.

Steg för fotografering kommer att undersökas till kinetisk, den ömsesidiga attraktionen mellan de två medierna och uttrycksfulla överväganden; arbete fotografer som har gjort filmer och filmskapare som flirtade med fotografering, och närvaron av film inslag i fotografi och utforskning av ramen i independentfilmer kommer att analyseras. Alla dessa förhållanden kommer att behandlas med som referens historia och utveckling båda verktygen.

Tillsammans med input från läraren, Kursen syftar till att öka deltagandet av studenter och stimulera deras kreativitet genom driftsättning av ett personligt projekt.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
1 månad
Deltid
Price
Pris
230 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Mar. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan