Fransk Choklad & Konfektyr Konst

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Fransk Choklad & Konfektyr Konst

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Behärskar grunden för choklad och konfektkonster genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Du kommer att lära dig och tillämpa professionella väsentliga tekniker för att tillverka choklad, konfekt, chokladbaserade bakverk och konstnärliga bitar. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning. KLASSTYP • 80% hands-on • 20% teori MODULER
• Choklad
• konfektyr
• Chokladbaserade bakverk
• Konstnärlig choklad och sockerbitar
• Förberedelser för buffé och tentamen

VARAKTIGHET
2-månaders intensiv praktisk utbildning (+ 1 månad valfri praktik)

DATA
Från 14 maj till 6 juli 2018
Från 13 augusti till 5 oktober 2018 Excellence i praktiken

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 9, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Maj 2018
Aug. 27, 2018
Duration
Varaktighet
2 månader
Heltid
Price
Pris
8,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne
Startdatum: Maj 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 6, 2018
Startdatum: Aug. 27, 2018
Sista anmälningsdag Aug. 10, 2018
Slutdatum Okt. 19, 2018
Dates
Maj 2018
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 6, 2018
Aug. 27, 2018
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne
Sista anmälningsdag Aug. 10, 2018
Slutdatum Okt. 19, 2018
Price
Alla skatter ingår