Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Fransk choklad- och konfektyrkonstnöd

Fransk choklad- och konfektyrkonstnöd

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Nyckelinformation


Campus läge

Yssingeaux, Frankrike

språk

Engelsk

Studieformat

På Campus

Varaktighet

2 månader

Takt

Heltid

Studieavgifter

EUR 9 190 / per course *

Ansökningstiden

Begär info

Tidigaste startdatum

Begär info

* nettopriser.

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Forskarutbildning i avancerad konditori och choklad
    • Barcelona, Spanien
  • Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts
    • Port-Valais, Schweiz
  • Introduktion till grunderna för choklad och konfektyr (certifikat)
    • Paris, Frankrike