Lyssna på grunden för choklad och konfektkonster genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Du kommer att lära dig och tillämpa professionella väsentliga tekniker för att producera choklad, konfekt, chokladbaserade bakverk och konstnärliga bitar. Slutför din träning med en 1 månaders valfri praktikplats på en fransk institution för att tillämpa dina kunskaper i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.


Klass typ

  • 80% hands-on
  • 20% teori


moduler

  • Choklad
  • Konfektyr
  • Chokladbaserade bakverk
  • Konstnärlig choklad och sockerbitar
  • Bufféberedning och tentamen


Varaktighet

2-månaders intensiv praktisk träning (1 månaders valfri praktik)


datum

Från 18 maj till 10 juli 2020

Excellence in practice

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Senast uppdaterad June 5, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Maj 18, 2020
Duration
2 månader
Heltid
Pris
8,100 EUR
nettopriser. Tidiga fågelpriser tillgängliga. Kontakta oss för mer information: international@ducasse.com
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Maj 18, 2020
Slutdatum
Juli 10, 2020
Sista anmälningsdag

Maj 18, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juli 10, 2020