Fransk choklad

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Fransk choklad

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Behärskar grunden för choklad och konfektkonster genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Du kommer att lära dig och tillämpa professionella väsentliga tekniker för att tillverka choklad, konfekt, chokladbaserade bakverk och konstnärliga bitar. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning. KLASSTYP • 80% hands-on • 20% teori

MODULER
• Choklad
• konfektyr
• Chokladbaserade bakverk
• Konstnärlig choklad och sockerbitar
• Förberedelser för buffé och tentamen

VARAKTIGHET
2-månaders intensiv praktisk träning (1 månaders valfri praktik)

DATA
Från 13 augusti till 5 oktober 2018 Från 13 maj till 5 juli 2019

Excellence in practice

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 30, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Maj 13, 2019
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
2 månader
Heltid
Price
Pris
8,100 EUR
nettopriser. Tidiga fågelpriser tillgängliga. Kontakta oss för mer information: international@ducasse.com
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Startdatum : Maj 13, 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 5, 2019
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Maj 13, 2019
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 5, 2019
Aug. 2019
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan