Read the Official Description

Behärda grunden för traditionell fransk bageri konst genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Från förberedelserna av vanliga, traditionella eller speciella bröd till skapandet av sura eller blöta viennoiserier, kommer du att lära dig professionella väsentliga tekniker. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsomspännande undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.


Klass typ

  • 85% hands-on
  • 15% teori


moduler

  • Bröd och viennoiseries (traditionella, regionala, speciella och garnerade bröd och viennoiseries)
  • Regionala kakor och desserter
  • Snacking och catering producera
  • Meilleur Ouvrier de France stilbröd
  • Bufféberedning och tentamen


Varaktighet

2 månaders intensiv praktisk utbildning (1 månad valfri praktik)


Datum

Från 13 maj till 5 juli 2019

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Last updated January 19, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Maj 13, 2019
Duration
2 månader
Heltid
Pris
8,100 EUR
nettopris - Tidig fågelpris tillgängligt. Kontakta oss för mer information: international@ducasse.com
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Maj 13, 2019
Slutdatum
Juli 5, 2019
Application deadline

Maj 13, 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Juli 5, 2019