Behärda grunden för traditionell fransk bageri konst genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Från förberedelserna av vanliga, traditionella eller speciella bröd till skapandet av sura eller blöta viennoiserier, kommer du att lära dig professionella väsentliga tekniker. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsomspännande undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.


Klass typ

  • 85% hands-on
  • 15% teori


moduler

  • Bröd och viennoiseries (traditionella, regionala, speciella och garnerade bröd och viennoiseries)
  • Regionala kakor och desserter
  • Snacking och catering producera
  • Meilleur Ouvrier de France stilbröd
  • Bufféberedning och tentamen


Varaktighet

2 månaders intensiv praktisk utbildning (1 månad valfri praktik)


Datum

Från 18 maj till 10 juli 2020

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 4 fler kurser från Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Senast uppdaterad juni 29, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Maj 18, 2020
Duration
2 månader
Heltid
Pris
8,100 EUR
nettopris - Tidig fågelpris tillgängligt. Kontakta oss för mer information: international@ducasse.com
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Maj 18, 2020
Slutdatum
Juli 10, 2020
Sista anmälningsdag

Maj 18, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juli 10, 2020