Franska Bageri Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Franska Bageri Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Behärda grunden för traditionell fransk bageri konst genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Från förberedelserna av vanliga, traditionella eller speciella bröd till skapandet av sura eller blöta viennoiserier, kommer du att lära dig professionella väsentliga tekniker. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsomspännande undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

KLASSTYP • 85% hands-on • 15% teori

MODULER
• Bröd och viennoiseries (traditionella, regionala, speciella och garnerade bröd och viennoiseries)
• Regionala kakor och desserter
• Snacking och catering producera
• Meilleur Ouvrier de France stilbröd
• Förberedelser för buffé och tentamen

DURATION: 2 månaders intensiv praktisk utbildning (1 månad valfri praktik)

DATUM
Från 13 maj till 5 juli 2019

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 30, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Maj 13, 2019
Duration
Varaktighet
2 månader
Heltid
Price
Pris
8,100 EUR
nettopris - Tidig fågelpris tillgängligt. Kontakta oss för mer information: international@ducasse.com
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Startdatum : Maj 13, 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 5, 2019
Dates
Maj 13, 2019
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 5, 2019