Läs den officiella beskrivningen

Varför bör du lära dig franska språket?

Mer än 200 miljoner människor talar franska i världen.

 • Franska är i 29 länder, varav de flesta är medlemmar i la Francophonie, gemenskapen av fransktalande länder ett officiellt språk.
 • Det talas som första språk i Frankrike, södra Belgien, västra Schweiz, Monaco, vissa delar av Kanada och USA, och av olika samhällen på annat håll.
 • Enligt en demografisk framskrivning leds av Université Laval och Réseau Démographie de l'Agence universitaire de la Francophonie, kommer totalt fransktalande nummer cirka 500 miljoner människor i 2025 och 650 miljoner människor år 2050.
 • Frankrike är ett av de ledande ekonomierna i Europa.
 • Franska är den näst mest lärt främmande språk efter engelska, och den sjätte mest talade språket i världen.
 • Förmågan att tala franska och engelska är en fördel på den internationella arbetsmarknaden. Kunskaper i franska öppnar dörrarna till franska företag i Frankrike och andra fransktalande delar av världen (Kanada, Schweiz, Belgien, och den afrikanska kontinenten). Som världens femte största ekonomi och tredje uppsatta mål för utländska investeringar, Frankrike är en viktig ekonomisk partner.
 • Franska är det internationella språket av matlagning, mode, teater, bildkonst, dans och arkitektur. Kunskaper i franska ger dig tillgång till stora verk av litteratur i den ursprungliga franska, samt filmer och sånger. Franska är det språk som Victor Hugo, Molière, Léopold Sendar Senghor, Edith Piaf, Jean-Paul Sartre, Alain Delon och Zinedine Zidane.
 • Frankrike är världens främsta turistmål och lockar nära 80 miljoner besökare per år. Förmågan att tala även lite franska gör det så mycket roligare att besöka Paris och alla regioner i Frankrike.
 • Talar franska öppnar studiemöjligheter vid kända franska universitet och handelshögskolor, rangordnade bland de lärosäten i Europa och världen. Studenter med en god nivå av franska är berättigade till franska statliga bidrag att registrera sig i forskarutbildningskurser i Frankrike i disciplinen av deras val och kvalificera sig för internationellt erkända grader.
 • Franska är både ett arbetsspråk och ett officiellt språk i FN, EU, UNESCO, NATO, Internationella olympiska kommittén, Internationella Röda Korset och internationella domstolar.
 • Franska är ett lätt språk att lära sig.
 • Franska är en bra bas för att lära sig andra språk, speciellt romanska språk (spanska, italienska, portugisiska och rumänska) samt engelska, eftersom femtio procent av nuvarande engelskt ordförråd härleds från franska.
 • Få bättre arbetstillfällen - Det finns en ökande efterfrågan på franska språkexperter i Indien i olika branscher som finans, ekonomi, teknik, teknisk support, IT / ITES, turism och utbildning.
 • Först och främst är att lära sig franska nöjet att lära sig ett vacker, rik, melodiska språk, ofta kallad kärlekens språk.

Professionella kurser i franska språket vid LANGÉCOLE

 • Alla partier är 4-6 timmar i veckan. Klasser genomförs på våra Bangalore, Delhi, Hyderabad och Mumbai centra under helger och vardagar.
 • Alla klasser är dynamiska och stimulera eleverna att kommunicera på det språk de lär.
 • Alla våra föreläsningar genomförs av infödda eller tvåspråkig personal med erfarenhet utomlands.
 • Våra kurser ges på ett snabbt spåras sätt och med målet att uppnå och klara DELF & DALF certifieringar.

Franska - A1.1

I denna kurs kommer studenten introduceras till franska språket och mycket grundläggande uttryck, alfabet och grammatik. Eleverna ska lära sig vardagliga uttryck nybörjarnivå i franska språket med användning av grammatik och verb. De kan börja förstå ljud och kan presentera sig med mycket grundläggande uttryck.

Franska - A1.2

Vid slutet av denna nivå, kan eleverna förstå och använda välkända, vardagliga uttryck och mycket grundläggande fraser som syftar till att tillfredsställa behoven hos en konkret typ. Kan presentera sig / själv och andra och kan ställa och besvara frågor om personliga detaljer som var han / hon bor, människor han / hon känner och saker han / hon har. Kan samtala på ett enkelt sätt under förutsättning att den andra personen talar långsamt och tydligt och är beredd att hjälpa till.

Franska - A2.1

I denna kurs ska studenten med införs till franska språk meningar och ofta använda uttryck som rör områden av de flesta omedelbar betydelse. Eleverna ska lära sig det franska språket med användning av grammatik och verb i olika tempus. De kan börja kommunikation i enkla och rutinuppgifter uttryck.

Franska - A2.2

I slutet av denna nivå, kan eleverna förstå meningar och ofta använda uttryck som rör områden av de flesta omedelbar betydelse (t.ex. mycket grundläggande personlig och familjeinformation, shopping, lokal geografi, anställning). De kan kommunicera i enkla och rutinuppgifter som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information om välkända och rutinmässiga frågor. I slutet, kan eleverna också enkelt beskriva aspekter av hans / hennes bakgrund, närmiljö och frågor inom områden av omedelbart.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från LangÉcole - A School of Languages »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juli 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum