French Bakery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

French Bakery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Behärda grunden för traditionell fransk bageri konst genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Från förberedelserna av vanliga, traditionella eller speciella bröd till skapandet av sura eller blöta viennoiserier, kommer du att lära dig professionella väsentliga tekniker. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsomspännande undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

KLASSTYP • 85% hands-on • 15% teori

MODULER
• Bröd och viennoiseries (traditionella, regionala, speciella och garnerade bröd och viennoiseries)
• Regionala kakor och desserter
• Snacking och catering producera
• Meilleur Ouvrier de France stilbröd
• Förberedelser för buffé och tentamen

DURATION: 2 månaders intensiv praktisk utbildning (+ 1 månad valfri praktik)

DATA
Från 14 maj till 6 juli 2018
Från 13 augusti till 5 oktober 2018 Excellence i praktiken

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 9, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Maj 2018
Aug. 27, 2018
Duration
Varaktighet
2 månader
Heltid
Price
Pris
8,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne
Startdatum: Maj 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 6, 2018
Startdatum: Aug. 27, 2018
Sista anmälningsdag Aug. 10, 2018
Slutdatum Okt. 19, 2018
Dates
Maj 2018
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 6, 2018
Aug. 27, 2018
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne
Sista anmälningsdag Aug. 10, 2018
Slutdatum Okt. 19, 2018
Price
Alla skatter ingår