Fullständig engelskkurs

BLI Language Schools

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Fullständig engelskkurs

BLI Language Schools

BLI generella engelska kurser är utformade för studenter som vill förbättra sin exakthet och flyt när de kommunicerar på engelska. Oavsett om du vill lära dig engelska för arbete, resor, skolan eller bara för nöje, hjälper BLI dig att uppnå dina mål.

BLI erbjuder ett brett utbud av språkprogram som passar alla studerandes behov. Med ett brett utbud av scheman och program kan vi ta dig från grundläggande kommunikation till avancerad akademisk kompetens genom engagerande och dynamiska lektioner som levereras av erfarna lärare som förstår dina motivationer och ambitioner.

Heltid

24 lektioner per vecka

Utöver de fyra färdigheterna (läsning, skrivning, talande och lyssnare), grammatik och ordförråd i en studentcentrerad och kommunikativ miljö får du chansen att utveckla både din flythet och noggrannhet genom dagliga verkstäder för att förstärka och öva språk du studerade på morgonen.

Klass schema

  • Må - ti: 9:00 - 2:00
  • Fredag: 9:00 - 12:20

Klasser

Kommunikativ grammatik

I denna klass kommer du att utforska grammatiska begrepp som är lämpliga för din nivå. alltid i sammanhang och genom intressanta teman. Tillvägagångssättet är kommunikativt och studentcentrerat, det finns många möjligheter att upptäcka och öva målspråket.

Integrerade färdigheter

I denna klass får du möjlighet att träna de fyra språkkunskaper: lyssna, tala, läsa och skriva. Grammatik och ordförråd integreras i varje lektion och metoden för utvärdering är kontinuerlig bedömning.

Kommunikationsverkstad

Här får du möjlighet att lägga allt du har lärt dig i de första två kvarteren till praktiken! Denna klass är inriktad på kommunikation och flyt, och aktiviteterna är utformade för att vara roliga och dynamiska.

Specifika färdigheter

Denna klass fokuserar på en specifik färdighet (lyssna, tala, läsa eller skriva) genom projektarbete och uppgiftsbaserat lärande. Du kan öva dina skriftliga färdigheter genom att producera en skoltidning eller utveckla dina lyssningsförmågor genom att utforska världen eller radio och podcaster.

Valfri

Här är en möjlighet att lära sig engelska för specifika ändamål. Du kan hjälpa dina yrkesmässiga möjligheter genom att ta International Business English, eller få överförbara färdigheter som att ge en effektiv presentation!

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad April 27, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kanada - Montreal, Quebec
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Kanada - Montreal, Quebec
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan