Read the Official Description

V Skolor MERN stack (MongoDB, Express, React, Node.js) immersiv kodningsprogram föddes i en anpassad utvecklingsbutik. Vår grundare har skapat anpassad programvara i nästan ett decennium. När vi bestämde oss för att börja lära oss de begrepp som vi använde varje dag, nådde vi naturligtvis ut till våra branschvänner - startarna och teknikjättarna som för närvarande anställer datortekniker.

Genom vår elit, projektbaserad läroplan, utformad tillsammans med branschexperter och anställda partners, är eleverna förberedda för spännande karriärer som mjukvaruutstruktörer som använder den mest relevanta webbtekniken som finns tillgänglig idag.

Förutom avancerade tekniska färdigheter är V School skolelever helt nedsänkt i en livsstil för lärande som främjar nyfikenhet, engagemang och kreativitet genom workshops, evenemang och samhälle.

Curriculum

På 12 veckor spenderar du din tid att träna och mastera: HTML, CSS, JavaScript, React, Redux, Node.js, Express.js, MongoDB, Problemlösning, Enhetstestning, Version Control.

Med så mycket information som förbrukas, förstår V School att 24/7 tillgång till klassrummet och ett 7 till 1 person-till-studentförhållande är absolut nödvändigt för att se till att mentorer är tillgängliga för att hjälpa dig att få en grundlig förståelse för läroplanen .

I slutändan dyker V School skolelever fram som jobbkodiga kodare, som kan "tänka som en dator", effektivt problemlösning och jobba i lag som speglar branschlag som de ska arbeta på.

Slutligen tar V School dig längre än din genomsnittliga institution genom att lära dig hur du lär dig framåt efter klassen.

Ja, du lämnar med en portfölj med applikationer som du har byggt, och ja du kommer att ha grunden av kunskap som behövs för att hämta nya språk efter kursen.

V School Full Stack Immersive är bara början på din kodningsresa, och det snabbaste sättet till ett fantastiskt resultat.

Studentliv

  • Händelser: Tekniska samtal, Meetups, Workshops, Tekniska konferenser
  • Föreläsningsserier: Tekniska, Design, Karriär och Livsstil Ämnen
  • Efter timmar: Evenemang, Fest, Cocktail timmar, Äventyr

Studenter Resultat

Att göra rätt utbildning beslut för dig handlar om mer än bara hög läroplan och bra instruktörer. Du vill se resultat, höra från alumni och veta framtida avkastning på din investering.

Det är därför vi tillhandahåller 100% transparent resultatrapportering som är tydlig, ärlig och lätt att förstå. Att göra rätt utbildning beslut för dig handlar om mer än bara hög läroplan och bra instruktörer. Du vill se resultat.

Alla anledningar till att studera webbutveckling är olika om det är att hitta ett jobb, starta ett företag eller till och med fortbildning för en nuvarande position. I enlighet med CIRR-standarderna återspeglar uppgifterna nedan information om V School skolstudenter som examinerades mellan juli och december år 2016 och där de var inom 90 och 180 dagar efter examen.

Karriärstöd

Detta är bara början på din resa. Oavsett om du övergår karriärer eller utjämning-upp dina färdigheter för nästa stora kampanj, när du kommer till V School du med i en teknisk familj.

Som en stor familj, kämpar vi för varandra. Vi kommer att coaching dig genom dina första tekniska intervjuer och hjälpa dig med lönförhandlingar. Vi kommer att vara vid din sida som du lär dig, när du examinerar, och som du trivs som en professionell. Vårt hem är alltid ditt hem. Co-work, skill-up, brush-up och koppla upp för livet. När allt är vi familj.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by V School »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum