Läs den officiella beskrivningen

Varför Galápagosöarna?

Det finns ingen plats i världen som Galápagosöarna. Beläget 600 miles utanför Ecuador kust, är dessa 3,5 miljoner år gamla öar hem för några av de sällsynta arterna på planeten, och var där Charles Darwin först formulerade sin teori om naturligt urval. Att studera utomlands här med oss ​​låter dig upptäcka den otroliga skönheten och den biologiska mångfalden i Galápagosöarna som har fascinerat kända forskare och världsresenärer i årtionden.

Vad ska du studera?

Denna treveckors januariperiod är perfekt för studenter intresserade av marin ekologi och miljöforskning. Du studerar vid Galápagos akademiska institut för konst och vetenskap (GAIAS) på ön San Cristóbal. Denna avlägsna campus i Universidad San Francisco de Quito grundades för ytterligare insatser för bevarande och hållbar utveckling på Galápagosöarna.

Galápagosöarna kommer också att vara ditt klassrum. Under hela tiden kommer du att lära dig om ekologin hos de marina habitat som finns på och utanför kusten av dessa öar. Genom kursavläsningar, diskussioner och kursrelaterade resor börjar du också upptäcka de effekter som mänsklig påverkan har på dessa ömtåliga ekosystem. Du lämnar här med en mer komplex förståelse av förhållandet mellan människor och miljö.

akademiker

Vårt uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands programmet möjligt, vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Vi erbjuder en unik kurs som utforskar marin ekologi och Galápagos öar ekosystem genom en djupgående och praktiska tillvägagångssätt. Våra professorer i världsklass förbättrar din akademiska erfarenhet och ger dig nya perspektiv varje dag i klassen.

Detta januari-terminsprogram organiseras genom Galápagos akademiska institut för konst och vetenskap (GAIAS), en avlägsen campus vid Universidad San Francisco de Quito (USFQ) som ligger på ön San Cristóbal. Medan du på Galápagosöarna registrerar du en kurs för totalt 3 poäng.

I klassrummet och på många kursrelaterade resor lär du dig djupt om ekologin hos de marina livsmiljöerna som finns på och utanför kusten på dessa öar, inklusive korallrev, steniga stränder och hydrotermiska ventiler. Du kommer också att upptäcka vilken effekt mänsklig påverkan har på dessa ömtåliga ekosystem. Din kurs läses på engelska, och tidigare spansk studie är inte nödvändig.

Kurser

 • EG 396 marin ekologi

Partner Institution (er)

Galápagos akademiska institut för konst och vetenskap (GAIAS)

GAIAS är en avlägsen campus i Universidad San Francisco de Quito (USFQ) som grundades för ytterligare insatser för bevarande och hållbar utveckling i Galápagosöarna. Som en världsklass akademisk och forskningsinstitut attraherar GAIAS både lokala och internationella studenter och forskare från hela världen.

Dagligt liv

Vi vill att du ska känna dig hemma på Galápagosöarna, så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att snabbt integrera dig i studentlivet. Från hemvistelser med lokala invånare till fältresor som besöker öarna kring San Cristóbal, är vårt jobb att se till att du får den mest autentiska upplevelsen. Du kommer att leva med lokalbefolkningen under större delen av din tid här, vilket hjälper dig att bekanta dig med Galápagosöarna, dess folk och dess kultur.

Orientering

Programmet börjar med en dags obligatorisk inriktning i Quito som introducerar dig till IES Abroad personal, dina medstudenter och ditt program. Ämnen är:

 • Möte IES Abroad studenter och IES Abroad personal
 • Diskussioner om interkulturell förståelse, säkerhet, ecuadorianskt familjeliv och praktiska aspekter av livet
 • Bistånd vid navigering, bank och shopping

Dessutom, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Hus

Vi vill se till att din största utmaning är att bestämma vilka landmärken att se först eller upptäcka det bästa caféet - inte hitta en plats att bo där du känner dig bekväm. Vi gör vårt bästa för att hitta bostäder som återspeglar hur de lokala studenterna lever. Vårt mål är att när du lämnar Galápagosöarna, kommer det att känna sig som hemma.

Hemvistelser - Du har ett privat, möblerat rum i familjen eller señoras hem på Galápagosöarna. Homestay värdar ger frukost och middag.

Lär känna din nya stad

1. Utforska Charles Darwin Research Station

En måste-se för spirande forskare, kolla upp avelscentrumet och lära sig om öarnas fascinerande ekologi och historia.

2. Se sköldpaddor vid Turtle Bay

Du kan bara observera hatchlings som kommer från deras ägg och på väg till havet!

3. Snorkla med sjölejon

Gå till La Loberia-stranden och spendera en dag i solen med dessa unika marina däggdjur.

4. Häng med de lokala pingvinerna

Ta en tur till Las Tintoreras, och håll dig nära och personliga med öarnas pingviner.

5. Besök Santa Cruz Fish Market

Titta på fiskare lossa sina fångster från dagen och ta en bit frisk fisk.

Galápagosöarna januari termen - marina ekosystems applikationskrav

Behörighetskrav:

 • 18 år
 • I gott skick på din hemskola
 • 2,5 GPA eller bättre på en 4,0-skala (GPA under 2,5 kommer att övervägas från fall till fall)
 • En allmän biologi, miljöstudier eller ekologi kurs på högskolanivå rekommenderas
 • Ingen tidigare spanskspråkig studie krävs
 • Freshmen får delta så länge de fyller 18 år och uppfyller ovanstående krav.

Ansökningskrav:

 • Online-ansökan: Ansökningar kan övervägas efter den publicerade tidsfristen med ledigt utrymme. Observera att sena sökande kan bli skyldiga att skicka in en icke-återbetalningsbar bekräftelse vid mottagande för att säkra en plats i programmet. Vänligen kontakta oss med frågor om ansökan efter deadline.

Skicka in följande i ditt MyIESabroad-konto efter att din online-ansökan har bearbetats:

 • Hemskolans behörighet: Din utlandsrådgivare på campus kan antingen slutföra hemskolans auktorisation elektroniskt via IES Abroad Abroads PartnerPortal-system, eller genom att fylla i PDF-formuläret som länkats ovan. Rådfråga din studie utomlands rådgivare för att bestämma hur de föredrar att slutföra din hemskola auktorisation.
 • Officiell avskrift (er) för varje högskola / universitet du har deltagit sedan gymnasiet. Om du har flera utskrifter, kommer IES Abroad att genomsnittliga GPA för alla högskolor / universitet du har deltagit och använder den kumulativa GPA när du granskar din ansökan.
 • Färgpasskopiering (endast underskriftssida och bildsida).
 • Studenter som går till högre utbildningsanstalter utanför USA kan behöva lämna in engelska språktestresultat. Kontakta din IES Abroad representant för mer information.

TILLÄGGSKRAV OM KUMULATIV GPA ÄR NEDRE 2.5:

 • Professor rekommendation Brev: Även om det inte finns något krav på längden, måste rekommendationen ange en professors åsikt om sökandens akademiska förmåga att bedriva kurs på universitetsnivå i ett främmande land, förutom all information som skulle hjälpa IES Abroad få en bättre förståelse för sökande.
 • Personlig akademisk uppsats: Även om det inte finns något krav på längd, måste uppsatsen ta itu med din GPA, några speciella akademiska utmaningar, skälen till att du valde detta IES Abroad program och hur det passar in i din akademiska karriär.

Pass

 • Ett pass som är giltigt i minst sex månader efter programmets slutdatum, med minst två tomma sidor krävs. Besök travel.state.gov för att hitta amerikanska passbyråer i ditt område.
 • Ett pass som är giltigt i minst sex månader efter programmets slutdatum, med minst två tomma sidor krävs. Besök travel.state.gov för att hitta amerikanska passbyråer i ditt område.
 • Amerikanska medborgare som innehar ett giltigt pass behöver inte få visum för att komma in eller studera i Ecuador. Icke-amerikanska medborgare kan vara skyldiga att erhålla ett studentvisum före ankomst. Vänligen kontakta oss för mer information.

HELT

 • Språkförutsättningar: Ingen
 • Undervisningsspråk: engelska
 • Studiepoäng: 3 poäng
 • Bostäder: Hemvistelse
 • Beräknad kostnad: Pris TBD
 • Kommande programdatum: Vår 2019: 6 januari - 26 januari
 • Kommande ansökningsfrister: Våren 2019 - 01 november 2018
Program undervisas på:
Engelska
IES Abroad

Se 132 fler kurser från IES Abroad »

Senast uppdaterad September 26, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
3 veckor
Heltid
Pris
- Pris TBD
Deadline
Kontakt Skolan
Spring 2019
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Spring 2019

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Spring 2019
Slutdatum