Read the Official Description

Oavsett om du studerar i Tysklands bayerska huvudstad eller Tysklands huvudstad, kommer du att göra garanterade framsteg i dina språkkunskaper. Tillbringa en semester eller ett år utomlands i Tyskland, en stor global ekonomi, för att vara konkurrenskraftig och öka din internationella karriär. Eller njut av landets innovativa konst, design och kulturella prestationer.

Delta i studenter från hela världen på den ultimata utlandsstudien. Uppnå flythet, se världen, expandera ditt internationella nätverk - och starta din globala framtid. Studera i 6, 9 eller 11 månader och börja i april, juni, september eller januari. College kredit och praktik möjligheter säkerställer att du alltid lägger till ditt CV under äventyr av en livstid.

EF: s tyska skolor är ackrediterade av EAQUALS och våra kurser är erkända av Eastern Washington University. Lämna med dokumenterat bevis på din förmåga när du förbereder dig för TestDaF med ett språkdiplom från EF.

Programinformation

  • Platser: Europa »Tyskland» München; Europa »Tyskland» Berlin
  • Längd: 6-12 månader, 1 år
  • Boende: Lägenhet, Värdfamilj, Vandrarhem
  • Primär Språk: Tyska
  • Ålder Max: 16
  • Prisdetaljer: Värdfamiljshus och måltidsplan ingår i kurspriset. Kontakta Admissions Team för ett personligt pris offert.
Program taught in:
Tysk

See 5 more programs offered by EF Gap Year »

Last updated June 20, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
6 - 12 månader
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum