Glassmaskin

Allmänt

Programbeskrivning

En teoretisk och praktisk kurs som lär de tekniker och metoder för produktion och försäljning av italienska hantverksglass.

Kursen täcker

  • Hygien regler - HACCP
  • Komponenterna i glass
  • Grundläggande begrepp inom livsmedels egenskaper: råvaror och sammansatta ingredienser
  • Den kemi och fysik för glass
  • Balanseringsprinciper
  • Balansera tekniker och arbetsmetoder
  • Produktionen av icke-industriella glass
  • Att frukt glass
  • Laborationer
  • Använda balansering programvara
  • Grundläggande demonstrationer av utsmyckning
  • Dekoration med hjälp av choklad och socker
  • Grundläggande begrepp i konsten att skär frukt och grönsaker
  • Planering och presentationsteknik för pokaler och brickor
  • Marknadsföring, Kommunikation och Business Management
  • Starta eget
  • Planera och strukturera glass laboratoriet och parlor
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Our aim is to promote the tradition of Italian food through practical courses which offer a range of job opportunities in the culinary sector.

Our aim is to promote the tradition of Italian food through practical courses which offer a range of job opportunities in the culinary sector. Läs mindre