Gourmet kortkurser

Le Cordon Bleu Ottawa

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Gourmet kortkurser

Le Cordon Bleu Ottawa

Gourmet Kortkurser

I över ett sekel har Le Cordon Bleu gjort det möjligt för ambitiösa matlagare att göra sina ambitioner till verklighet. Även om många Le Cordon Bleu-studenter redan har någon kulinarisk upplevelse, kommer ett stort antal från olika akademiska discipliner och professionella bakgrunder . Några letar efter att starta en ny karriär, och andra ser ut att kombinera sina intressen eller avancera i deras nuvarande yrke. Våra studenter strävar efter framgångsrika karriär inom en mängd olika områden, inklusive restaurangkök, catering, restaurang- och hotellhantering, journalistik, konsultation, matservice, matstyling och utbildning.

Några av våra kommande kurser är: Molecular Gastronomy - Avancerad Cuisine Techniques Första demonstration: måndag 14 augusti 2017 | 17:00 till 19:00 Andra demonstration: måndag 2 oktober 2017 | 17:00 till 19:00 Klocka som våra kockar visar de senaste molekylära gastronomitrenderna i köket! Demonstrationen kommer säkerligen att stimulera din kreativitet i köket med hjälp av de senaste avancerade teknikerna. Tour De France - Cuisine måndag 18 september 2017 till torsdag 21 september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrike har ett rykte som destination för utmärkt mat av en anledning! Fransk matlagning har utvecklats över landets långa historia med varje region som har sina egna distinkta livsmedel och unika ingredienser. Det finns tolv stora regioner i Frankrike när det gäller mat och varje dag på kursen kommer du att täcka tre. Du kommer att lära dig klassiska tekniker av en Le Cordon Bleu Chef och du kommer då in i det praktiska köket för att förbereda valda menyer som markerar det allra bästa franska köket. Smaklig måltid! Introduktion till Basic Pastry & Cuisine Måndag 25 september till torsdag 28 september 2017 | 12:00 - 16:00 Upplev vad det verkligen är att studera kök och bakverk på Le Cordon Bleu Ottawa! Introduktionen till bakverk och matlagning ger dig en uppfattning om det fulla programmet samt en solid grund för vad du kan förvänta dig. Kort kursen öppnar dörrarna till äventyren av franskt kök och bakverk. Från dag 1 i köket börjar du lära dig grundläggande knivkompetens, vegetabiliska skärningar, grundläggande franska kulinariska villkor och hur man förbereder och lagar vissa kött. Bakverkets del kommer att lära dig de grundläggande teknikerna för degar, grundläggande entremeter som makaroner, chokladkaka och säsongsbetonade frukttårtor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 27, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Kanada - Ottawa, Ontario
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Kanada - Ottawa, Ontario
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan