Graduate Certificate in Business Practice

University of Technology Sydney

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Graduate Certificate in Business Practice

University of Technology Sydney

Kursen är utformad för yrkesverksamma som vill stärka sin karriär genom att utöka sina analytiska färdigheter och ledarskapskapacitet. Den innehåller: tillämpad och anpassad utbildning i nyckeldisciplinbaserade och tvärvetenskapliga verktyg och metoder, arbetsintegrerad problemlösning med fokus på att identifiera och analysera komplexa problem och möjligheter i digitala sammanhang utveckling av ledarskapsförmåga och förmåga alla ämnen undervisas intensivt läge över hela fredagen och lördagarna, vilket innebär att eleverna kan fortsätta att arbeta medan de studerar, tillämpa det de lär sig omedelbart på sina jobb. veckovisa sessioner är endast schemalagda för bedömningar i klassen och gruppundervisning och mentor sessioner som levereras av ledande akademiker från UTS Business School som är anslutna till experter från andra UTS fakulteter. eleverna engagerar också med ett omfattande nätverk av assistenter och branschpartners en kohortmodell som främjar utvecklingen av varaktiga relationer med likasinnade jämnåringar.

Kursen förbereder eleverna de viktigaste kunskaper och metoder som behövs för att identifiera, förstå och analysera komplexa utmaningar i snabbt föränderliga digitala miljöer. Dess fokus ligger på att utveckla: analytiska tänkare som identifierar affärsutmaningar integrerade tänkare som integrerar olika perspektiv för att hantera komplexa utmaningar effektiva kommunikatörer som engagerar sig med olika ansvariga ledare som kritiskt utvärderar affärspraxis och framåt tänkare som planerar för förändringar i en digital miljö.

Kursen är lämplig för studenter från affärs- och icke-affärsbakgrunder som försöker öka och utveckla förmågan att analysera och förstå komplexa utmaningar och möjligheter som kan förändra organisationer. Karriärmöjligheter inkluderar en rad ledningsroller med fokus på att driva transformationsförändringar i stora, privata, offentliga och ideella organisationer samt i små och medelstora företag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 20, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Price
Pris
19,015 AUD
i AUD per 24cp-session
Information
Deadline
Locations
Australien - Sydney, New South Wales
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Australien - Sydney, New South Wales
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan