Graduate Diploma in Conservation Studies

Allmänt

Programbeskrivning

Kursen

Graduate Diploma Conservation Studies är en intensiv ettårig omvandlingskurs som syftar till att göra det möjligt för kandidater med en icke-bevarande bakgrund att främja sina kunskaper och färdigheter.

Studenterna har möjlighet att få tillgång till en rad analysutrustningar och lära av utövare med lång erfarenhet. De kan också dra nytta av teamets starka banden med museer, professionella organ och kulturarv.

Under denna kurs förväntas eleverna producera sina egna portföljer av specialteckningar och fotografier och ha chansen att utveckla tekniska färdigheter för behandling av historiska föremål. Studenterna uppmuntras att dra fördel av möjligheterna att involvera sig i levande projekt.

Forskningsområden, Projekt

University of Lincoln centrum för bevarande och kulturarv bildades 2011 för att samordna akademisk forskningsverksamhet inom bevarande, historia och vetenskap i förhållande till arvsektorn.

Medlemmar delar ett intresse för historisk materialkultur och dess bevarande och analys. De har tillgång till vetenskapsbaserade metoder för materialanalys och den historiska expertis som behövs för att formulera betydelsen av denna analys. Medlemmar arbetar med museumssektorn som konservatorer, kuratorer och konsulter.

Gruppens forskningstema inkluderar arkitektonisk målarforskning, kulturhistoria och historiska och forntida material.124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpg Lizzie George / Unsplash

Hur du studerar

Studenter har tillgång till en mängd olika historiska material och kan fokusera på deras botemedel och förebyggande bevarande.

Kursens sammansättning och leverans är olika för varje modul och kan innehålla föreläsningar, seminarier, workshops, självständig studie, praktiskt arbete i bevarandelaboratorier, forskning och en-till-en inlärning.

Kontakt timmar och oberoende studie

Veckokontakt timmar på detta program kan variera beroende på de enskilda modulerna och studietalet. Forskarutbildningen omfattar en betydande del av självständig studie, utforskning av material som behandlas i föreläsningar och seminarier. Som en allmän guide förväntas varje timme i klassstudenter att spendera minst två och tre timmar i en självständig studie. För mer detaljerad information vänligen kontakta programledaren.

moduler

Nivå 3

  • Tillämpade praktiska färdigheter (Core).
  • Konserveringsprocesser (Core).
  • Conservation Science (Core).
  • Bevarande teori (kärna).
  • Dokumentationstekniker (kärna).
  • Förebyggande bevarande (kärna).

† Vissa kurser kan erbjuda valfria moduler. Tillgången till frivilliga moduler kan variera från år till år och kommer att bli föremål för minsta studentantal som uppnås. Det betyder att tillgången på specifika frivilliga moduler inte kan garanteras. Val av valfritt modul kan också påverkas av personalens tillgänglighet.

Hur man bedöms

Metoder för bedömning

Studenter på denna kurs kan bedömas genom kurser som består av en presentation, en uppsats, ett framstegsprov, rapporter, praktiskt arbete och portföljer av ritningar och fotografier.

Bedömning Feedback

University of Lincoln policy för utvärderingsåterkoppling syftar till att säkerställa att akademiker återkommer i kursbedömningar till dig omedelbart - vanligtvis inom 15 arbetsdagar efter inlämningsdagen.

Behörighetskrav 2020-21

Examensbevis inom vilken disciplin som helst eller motsvarande yrkeserfarenhet.

Utländska studenter kommer att krävas att visa engelska språkkunskaper motsvarande IELTS 6.0 totalt sett, med minst 5,5 i varje element.

Om du inte uppfyller ovanstående IELTS-krav kan du kanske delta i en av våra kurser för engelska och akademiska studier. Dessa specialkurser är utformade för att hjälpa eleverna att uppfylla kraven på engelska för deras avsedda studieprogram.

Senast uppdaterad November 2019

Om skolan

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Läs mindre