close

Filter

Visa resultat

Se examensdiplom i Affärer på deltid i Asien 2020/2021

Examensdiplom erbjuds både online och på campus. Studenter som letar efter en mer strukturerad, traditionell, akademisk miljö kanske vill ta ett campusprogram. För studenter som å andra sidan vill ha flexibilitet och frihet är nätbaserade kurser kanske ett bättre alternativ.Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje st… Läs mer

Examensdiplom erbjuds både online och på campus. Studenter som letar efter en mer strukturerad, traditionell, akademisk miljö kanske vill ta ett campusprogram. För studenter som å andra sidan vill ha flexibilitet och frihet är nätbaserade kurser kanske ett bättre alternativ.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Kontakta skolor Bästa examensdiplomen i Affärer på deltid i Asien 2020/2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Universal Business Academy
Johor Bahru , Malaysia

Globalt erkänt examensprogram, 100% Praktisk 100% uppgift, Ingen tentamen

Globalt erkänt examensprogram, 100% Praktisk 100% uppgift, Ingen tentamen -
Graduate Diploma
Deltid
10 månader
Engelska
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här