$close

Filter

Visa resultat

De mest populära examensdiplomen i Entreprenörskap och ledarskap

Många yrkesverksamma och nyutbildade studenter vill öka sina kunskaper och kunskapsbaser, men vill inte fortsätta med en magisterexamen. En examen examen fokuserar på ett nyckelområde för studier som en mästare men tar mindre tid att slutföra. Vad är ett examensbevis i företagsledning? Denna typ av examensprogram är utformad för att inspirera dem med intresse för att börja eller ut… Läs mer

Många yrkesverksamma och nyutbildade studenter vill öka sina kunskaper och kunskapsbaser, men vill inte fortsätta med en magisterexamen. En examen examen fokuserar på ett nyckelområde för studier som en mästare men tar mindre tid att slutföra.

Vad är ett examensbevis i företagsledning? Denna typ av examensprogram är utformad för att inspirera dem med intresse för att börja eller utveckla innovativa satsningar så att de kan påverka ekonomier, marknader och samhällen. Eleverna kan lära sig mer om hur man framgångsrikt kan bedöma och genomföra nya idéer, hantera nya och ambitiösa satsningar och skapa miljöer som främjar och uppmuntrar innovation.

Samtidigt som man fullgör detta examensarbete kan eleverna lära sig att bedöma entreprenörsförslag, vilket kan hjälpa dem att bestämma vilka företag som är värda att gå efter i sin karriär. De kan också förbättra sina förvaltnings- och analytiska färdigheter, vilket kan hjälpa dem att öka sannolikheten för att deras företag kommer att lyckas i framtiden.

Några av de rörliga utgifter som kan påverka den totala kostnaden för att tjäna ett examensbevis i företagsekonomisk ledning inkluderar hur lång tid programmet tar för att slutföra och vad den enskilda skolan tar ut för varje kredit som tas. Om programmet är online eller personligen kan det också påverka total kostnad.

I de flesta fall fortsätter de som tjänar denna typ av doktorsexamen som entreprenörer och riskkapitalister att starta sina egna företag och företag, antingen ensam, med en partner eller med en grupp människor. Andra använder sin kompetens för att hantera innovation och planering hos ett befintligt företag, antingen som projektledare, utvecklare eller planerare. Vissa använder också de färdigheter de tjänar för att hitta och hjälpa dem som vill ta olika satsningar till nästa nivå.

Medan vissa studenter kanske föredrar en traditionell läromiljö, kan andra, som de som har karriär eller som bor i ett avlägset område, önska sig ett online-examensprogram. För information om vad som är tillgängligt, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
London Churchill College
Forest Gate, Storbritannien

Syftet med BTEC Higher National in Business är att utveckla studenter som professionella, självreflekterande individer som kan möta kraven från arbetsgivare i näringslivet och ... +

Syftet med BTEC Higher National in Business är att utveckla studenter som professionella, självreflekterande individer som kan möta kraven från arbetsgivare i näringslivet och anpassa sig till en ständigt föränderlig värld. Kvalifikationens mål är att bredda tillgången till högre utbildning och förbättra karriärmöjligheterna för dem som bedriver det. BTEC Higher National-examen i företag riktar sig till studenter som vill fortsätta sin utbildning genom tillämpat lärande. -
Graduate Diploma
Engelska