$close

Filter

Visa resultat

De mest populära examensdiplomen i Finans

En Examen erhålls efter att ha tagit en kandidatexamen 's examen. Studenter som utövar denna akademiska bana anger i allmänhet arbetskraften med större inkomstpotential på grund av deras avancerade kunskaper i ett visst karriär område. Vad är en examen i finans? Det utrustar eleverna med de kunskaper och information som krävs för att hantera komplexa finansiella frågor. Om indivi… Läs mer

En Examen erhålls efter att ha tagit en kandidatexamen 's examen. Studenter som utövar denna akademiska bana anger i allmänhet arbetskraften med större inkomstpotential på grund av deras avancerade kunskaper i ett visst karriär område.

Vad är en examen i finans? Det utrustar eleverna med de kunskaper och information som krävs för att hantera komplexa finansiella frågor. Om individer förbättra sina yrkeskvalifikationer eller bedriver ytterligare forskarutbildning omfattar kurser ämnen som är avgörande för deras karriär. Dessutom inskrivna lära sig om grundläggande redovisnings- och affärsmetoder. Ämnen kan omfatta affärsstrategi, revision teori och praktik, personlig och företagsbeskattning, affärsinformation och finans, lagar redovisningspraxis, grunderna i redovisning och personliga och yrkesmässiga färdigheter.

Utexaminerade utveckla en marknadsmässig kompetens som inkluderar problemlösning, analytisk förmåga och stark skriftlig och muntlig kommunikation. Dessa egenskaper potentiella arbetsgivare förväntar och värde.

Programkostnader varierar beroende på längd och kursort. Det rekommenderas att du jämför akademiska institutioner och välj en som bäst passar din budget och karriärmål.

Utexaminerade hitta arbete i personlig, företag och offentliga finanser. I privatekonomi, du hjälpa individer inom områden som skatt, egendom och pensionsplanering. I företags arenan, kan du bli en ekonomiansvarig som hanterar investeringsportföljer, balanserar risk och sannolikhet, recensioner bolagsrapporter, och följer den ekonomiska utvecklingen. Inom den offentliga sektorn, kan du hitta arbete med enheter som myndigheter och skoldistrikt där du handskas med staten 's ekonomiska angelägenheter.Andra karriär områden är fastigheter, försäkring, kommersiell bank, pengar förvaltning och investment banking. tillväxt jobb för finansanalytiker väntas öka under de kommande två decennierna.

En online Examen program som hjälper dig att balansera familj och arbete samtidigt fortsätta din utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University of Technology Sydney
Sydney, Australien

The Graduate Diploma in Finance provides financial institution knowledge and decision-making skills for executives in financial institutions, corporations and financial consul ... +

The Graduate Diploma in Finance provides financial institution knowledge and decision-making skills for executives in financial institutions, corporations and financial consultancies. -
Graduate Diploma
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
 
University of Technology Sydney
Sydney, Australien

Kärnämnena är utformade för att erbjuda en balanserad täckning av redovisning, finans, investeringsämnen och juridiska aspekter.

Kärnämnena är utformade för att erbjuda en balanserad täckning av redovisning, finans, investeringsämnen och juridiska aspekter. -
Graduate Diploma
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier