$close

Filter

Visa resultat

De mest populära examensdiplomen i Finansiell analys

En examen examen är en kvalifikation som fattas efter avslutad grundutbildning. I vissa länder kan eleverna behöva mer utbildning innan de går in i denna typ av program. De flesta examensprogrammen kan genomföras på ett år. Vad är examensexamen i finansiell analys? Det är ett program som är utformat för att lära studenter hur man bedömer stabilitet, lönsamhet och lönsamhet för et… Läs mer

En examen examen är en kvalifikation som fattas efter avslutad grundutbildning. I vissa länder kan eleverna behöva mer utbildning innan de går in i denna typ av program. De flesta examensprogrammen kan genomföras på ett år.

Vad är examensexamen i finansiell analys? Det är ett program som är utformat för att lära studenter hur man bedömer stabilitet, lönsamhet och lönsamhet för ett företag eller projekt. Vissa universitet kan tillåta forskare att välja en specialisering, medan andra helt enkelt erbjuder ett generellt finansiellt analysdiplom. Varje skola kan ha olika obligatoriska kurser, men vissa kan innehålla grundämnen för ekonomi, avancerad finansiell förvaltning, internationell finansiell analys, investeringshantering, avancerad titt på derivat och ledarskapsfinansiering.

Att studera ekonomisk analys på denna nivå kan ge eleverna en bättre förståelse för ämnet för att göra dem mer framgångsrika arbetssökande. Honing beslutsfattande, teamwork och kritisk tänkande färdigheter kan göra det lättare för deltagarna att göra sitt jobb bra och kan även hjälpa dem att göra smarta val i sina personliga liv.

Kostnaden för examen kan vara ganska annorlunda vid varje skola. Ofta påverkar plats, ämne, klasstyp och längd undervisningen.

Forskare kanske vill lära sig mer om karriärmöjligheterna som ges av ett examensexamen i finansiell analys. Däremot kan alla studenter ha olika alternativ på grund av speciella koncentrationer, olika grader och unika arbetshistorier. Denna utbildning kan leda till vissa positioner, som finansanalytiker, statsbudgetmakare, finansiell planerare eller bankir. I stället för att komma in i arbetskraften väljer vissa forskare att fortsätta sin utbildning genom en magister- eller doktorsexamen.

Graduate diplom erbjuds vid universitet över hela världen. Vill du gå till en skola nära dig eller resa till andra sidan världen? Vissa skolor har även online-program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University of Technology Sydney
Sydney, Australien

Kärnämnena är utformade för att erbjuda en balanserad täckning av redovisning, finans, investeringsämnen och juridiska aspekter.

Kärnämnena är utformade för att erbjuda en balanserad täckning av redovisning, finans, investeringsämnen och juridiska aspekter. -
Graduate Diploma
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier