close

Filter

Visa resultat

Se examensdiplom i Finansiell analys på deltid i Australien 2021

Examensdiplom av vissa typer erbjuds vanligtvis inte i USA. Den amerikanska motsvarigheten till ett diplom refereras till som en professionell certifiering. Varje universitet har sina egna antagningskrav, så studenter bör undersöka noggrant vilka villkor som gäller på olika program. Finansiell analys är det praxis att bestämma skatte hälsa i ett företag eller projekt. Olika typer av finan… Läs mer

Examensdiplom av vissa typer erbjuds vanligtvis inte i USA. Den amerikanska motsvarigheten till ett diplom refereras till som en professionell certifiering. Varje universitet har sina egna antagningskrav, så studenter bör undersöka noggrant vilka villkor som gäller på olika program.

Finansiell analys är det praxis att bestämma skatte hälsa i ett företag eller projekt. Olika typer av finansiella rapporter studeras ingående innan du köper viktiga beslut såsom fortsatt produktlinjer, emittera värdepapper eller ta på sig ytterligare skulder.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Kontakta skolor Bästa examensdiplomen i Finansiell analys på deltid i Australien 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Technology Sydney
Sydney , Australien

Graduate Diploma in Financial Analysis ger avancerad nivå material i kärnan samtida redovisning och ekonomi frågor.

Graduate Diploma in Financial Analysis ger avancerad nivå material i kärnan samtida redovisning och ekonomi frågor. -
Graduate Diploma
Heltid
Deltid
Engelska
Feb 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här