close

Filter

Visa resultat

Se alla examensdiplom i Livsmedelsvetenskap 2021 i Vancouver i Kanada

Ett examensdiplom är ett intyg från högskolor och universitet som har som syfte att visa att en student med framgång har avslutat en kurs eller en samling kurser. Studenter som är beredda att fortsätta sina studier i ett visst område kan ha stor nytta av ett diplom.Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, str… Läs mer

Ett examensdiplom är ett intyg från högskolor och universitet som har som syfte att visa att en student med framgång har avslutat en kurs eller en samling kurser. Studenter som är beredda att fortsätta sina studier i ett visst område kan ha stor nytta av ett diplom.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

British Columbia är hem för hundratals högre lärande institutioner där studenter från Kanada och över hela världen kan gå att uppnå antingen diplom eller examensbevis. Privata karriär högskolor och institut används också för att erbjuda högre utbildning tjänster till medborgarna i regionen idag.

Be om information Examensdiplom i Livsmedelsvetenskap i Vancouver i Kanada 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Pacific Institute Of Culinary Arts
Vancouver, Kanada

Kulinariska studenter börjar med knivförmåga, kulinariska termer och användning av utrustning, följt av smakfulla lager, skålens konst, kött, fjäderfä, fisk, skaldjur, grönsak ... +

Kulinariska studenter börjar med knivförmåga, kulinariska termer och användning av utrustning, följt av smakfulla lager, skålens konst, kött, fjäderfä, fisk, skaldjur, grönsaker, bakverk och brödtillverkning - i ett praktiskt format som gör det möjligt för studenter för att bedöma deras skapelser med alla dina sinnen. Uppskatta skillnaden som en aromatisk lager ger i risotto och smaka på en perfekt reducerad portsås till lamm. Baking & Pastry Arts Studenter börjar med mätning och skalning, terminologi, hantverksbröd, konditorivaror och smörgåsar, dessertsåsar, fyllningar, choklad, socker och en mängd olika klassiska, moderna och semesterbakelser. Studenter skapar invecklade garneringar och lär sig professionella pläteringshemligheter - i ett praktiskt format som gör att eleverna kan öva och utveckla sina tekniker. -
Graduate Diploma
English (Canada)
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här