Filter
Graduate Diploma
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla examensdiplom i Scenkonst Europa 2019

Examensdiplom utfärdas av högskolor, universitet och institutioner till studenter som vill få ytterligare utbildning efter att de tagit en kandidatexamen. Diplom är i huvudsak certifieringar som visar att en student har avslutat en obligatorisk uppsättning kurser.

Studier i scenkonst omfattar både akademiska och praktiska områden inom musik, teater och dans. Studier i scenkonst ger dig som student en bred tillnärmning till ämnet med kurser i allt från teaterhistoria till avancerad koreografi.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla examensdiplom i Scenkonst Europa 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Scenkonst, Europa

Newcastle University

Denna Pathway erbjuder dig progression till en doktorsexamen vid ett av de bästa universiteten i Storbritannien för att studera musik. ... [+]

Förbered dig för direkt ingång till en rad doktorander i Business, Communication, Law, Media, Social Sciences och Transport vid Newcastle University .

KursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i Storbritannien med starkt fokus på studier och forskning.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Viktiga kursfaktaKurslängd: 3-4 VillkorStartdatum: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniAvgifter: Från £ 18 500Klass timmar: 21 timmar per vecka i genomsnittKlassstorlek: 16Utmärkelse: Graduate Diploma of Higher Education (FHEQ Nivå 6) från Newcastle University .Kursalternativ:Standard (3-term, 9-månaders program)Utökad (Innehåller ytterligare term (er) i engelska.)Ingångskrav... [-]
Storbritannien Newcastle upon Tyne
September 2019
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska