Graduate in Innovation in Strategic Management of People

Atlântica

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Graduate in Innovation in Strategic Management of People

Atlântica

Denna doktorandkurs handlar om en valens som inte är vanligt i de traditionella erbjudandenen för högre utbildning i Portugal (vi tycker att det är ett innovativt erbjudande i vårt land), men det är en mycket viktig tillgång för näringslivet, liksom för aspekter relaterade till den professionella åtgärden, liksom de aspekter som är relaterade till de olika transversala områdena som omfattas av denna kurs, men som är grundläggande för innovationen i den strategiska hanteringen av människor.

Tanken med denna forskarutbildning med dessa färdigheter (innovation och förändring i den strategiska hanteringen av människor) är mycket original och användbar, eftersom vi försöker utrusta deltagarna med nya "verktyg", kunskaper och färdigheter, i enlighet med de nya internationella formerna och bästa praxis inom detta område .

Denna avancerade kurs kommer att bli en stor attraktion i professionell och affärsomfattande omfattning:

  • För personalhantering är experter en stark attraktion.
  • För förvaltningsspecialister är det en specialitet som kan tillämpas på någon annan verksamhet, förutom i detta fall kommer innovationen i den strategiska hanteringen av människor och deras konsekvenser för att förbättra affärsutvecklingen inom alla områden av verksamheten också en stor attraktion för alla potentiella studenter.

Det bör noteras att det är en kandidatexamen i denna kurs måste överväga avancerade steg i akademisk kunskap, men framförallt att tillgodose de professionella aspekterna, nämligen de färdigheter som förvärvats och är tillämpliga i affärssammanhang för dem som söker denna avancerade träning.

Programinnehåll

Kursenhet

Mottagare / förutsättningar

Chefer och personaltekniker. Chefer och tekniker av människor / mänsklig kapital. Chefer, tekniker och ansvarig för de olika kunskapsområdena inom olika verksamhetsområden i vår affärsduk och för alla andra yrkesverksamma som utövar eller avser att utföra funktioner inom detta område.

Denna skola erbjuder program i:
  • Portugisiska


Senast uppdaterad November 7, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
210 Öppettider
Deltid
Information
Deadline
Locations
Portugal - Barcarena, Lisbon
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Portugal - Barcarena, Lisbon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan