Läs den officiella beskrivningen

1

Vi har en rad fotografier kurser i London på alla nivåer.

Det finns heltid, deltid och kvällsprogram som leder till examen, samt verkstäder fotografering och specialist korta kurser i digital fotografering, studio belysning, mörkrum och alternativa processer. Korta digitala och mörkrum klasser är lämpliga för nybörjare, men det är avancerade och verkstäder mästarklass fotografering också.

Våra lärare är mycket erfarna fotografering utövare erbjuder en unik inblick i det fotografiska mediet.

Vi är väl resurser både i digital och analog (traditionell film) fotografering. Vår studio har Elinchrom studioblixt, Hi-Glide belysning stöd, radio triggers och mätare.

Fotografering digitala svit har Apple Mac-datorer (som kör Photoshop), Eizo färg hanterade monitorer och filmskannrar.

Fotografering mörkrum har förstoringsapparater för 35mm och film mellanformat och tryck på harts belagda samt fiberpapper, film bearbetning och filmskannrar alla i samma anläggning.

Studenter från våra kurser går regelbundet vidare till högre utbildning eller bli arbete frilansfotografer, en bedrift verkligen i en mycket konkurrensutsatt miljö. Om du är intresserad av något fotografiskt, kan vi ha kursen för dig.

Kursöversikt

Ibland ses som ett alternativ till att gå direkt till högre utbildning, HNC i Fotografering tar dig till yrkesutövningen, konstfotografi eller som en språngbräda för att placera dig i en mycket konkurrensutsatt läge när de ansöker om en examen eller ens en masterutbildning senare . Kursen är intensiv och projekt som bygger med alternativ för att täcka både analog och digital fotografering samt använda tidsbaserad media tekniker för att förbättra din portfölj i en alltmer konkurrensutsatt område. Du kommer att arbeta i studion och på plats och kursen ingår en resa till Paris Foto i november. Det finns också ett antal centrala enheter som ser på kontextualisera fotografiska metoder mot bakgrund av både kommersiella, dokumentärer och konstpraxis. För att göra detta Naturligtvis måste du ha slutfört, eller har kunskaper motsvarande, vår nivå 3 National Diploma i fotografi. Kursen kräver en hel del själv motivation som du behöver viljan att lyckas i att förbereda en stark portfölj under kursen för att göra dig till en framgångsrik fotograf. Visas av ett starkt team att arbeta frilansfotografer, är kursen stöds av en välutrustad studio, svarta och vita mörkrum och digitala anläggningar.

I år introducerar vi en helt ny HNC kurs i fotografi. Ofta ses som ett alternativ till en väg genom en BA kan en HNC helt utrusta dig så att du är redo att börja din karriär. Alternativt kan du redan har tagit steget och vill att denna kurs för att konsolidera din praktik och ta dig upp farten eller du kanske vill utveckla en stark portfölj för tillträde till högre utbildning på BA eller MA nivå.

Oavsett vad du behöver, kan vi hjälpa till. Kursen löper över bara två dagar per vecka, även om det finns aktiviteter tillgängliga för dig att gå på andra dagar, inklusive ett program för fotografering relaterade filmer och en resa (i november) till Paris Foto.

Kursen består av åtta enheter utformade för att hjälpa dig i denna konkurrensutsatta området.

Vad är de enheter?

Kursen består av fyra obligatoriska enheter som alla konst och design kurser på denna nivå har, och fyra specialiserade enheter som vi har valt att förbättra dina karriärchanser. Ordningen av enheterna som visas här är inte den ordning de kommer att köras i som vissa kommer att behöva köras samtidigt som de underrätta varandra.

Enheterna består av:

  • Visuell kommunikation i konst och design - Denna enhet syftar till att utveckla de kunskaper som krävs för fotografer att kommunicera idéer över specialiserade applikationer, vara att traditionell, digital eller alternativ. Tanken är att ge dig en stark och auktoritativ bildspråk för att leverera starka visuella projekt.
  • Idéer generation och utveckling i Art and Design - Behovet av att kunna generera starka idéer är viktigt i fotografi, men möjligheten att förverkliga dessa idéer till en stark och ursprungliga projektet är nästa steg. Denna enhet tar dig genom olika sätt att uppnå detta.
  • Kontextuell och kulturell referenser i konst och design - Syftet med denna enhet är att uppmuntra en förståelse för de sociala, psykologiska, kulturella, historiska och kommersiella faktorer som ligger till grund för alla bildkonst teori och praktik i hela spektrumet av ämnesspecialist.
  • Yrkespraktik i konst och design - Exakt vad det står, hur man gör ditt arbete professionellt, hur man handskas med kunder, skatt, hälsa och säkerhet, upphovsrätt, kontrakt i själva verket allt du behöver för att fungera som en frilans.
  • Projektets utformning, genomförande och utvärdering - Att producera en förlängd arbete redan från idé till förverkligande täcks här. Detta kan genereras med vad genre du vill använda.
  • Mörkrum Practice i Fotografering - Denna enhet kommer att köras tillsammans med andra så att du kan lära analog baserad behandling och utskrift. Om du är en digital endast skytt, få bilderna springa ut för att filma för användning i ett mörkrum är inte ett problem (du kommer att visas där detta kan göras). Enheten har en hög praktisk del i den svarta och vita mörkrum men användningen av färgmaterial, efterproduktion, inramning och presentation omfattas också.
  • Tryck fotografi och bildjournalistik - Denna enhet gör det möjligt att uppnå en förståelse för de processer och tekniker i samband med pressfotografering, i dess bredaste formen. Enheten undersöker egenskaperna hos pressfotografering, som täcker teman och applikationer såsom social dokumentär och reportage. Du kommer att titta på de kontextuella och kulturella frågor som rör de olika delarna av redaktionell fotografi. Frågor om lagstiftning, integritet och begränsningar och etik kommer att diskuteras.
  • Fotografiska material, tekniker och teknik - Du kommer att kunna utöka dina kunskaper om fotografiska material, metoder och tekniker genom beaktande av de respektive egenskaper och tillämpningar av olika typer av media. Kunskap kommer att tillämpas på val och användning av fotografiska medier till en uppsättning kort och dess effektivitet i att du kan möta den korta och uppfylla din kreativa avsikt.

Vad betyder kursen leda till?

Detta är en professionell nivå kurs som skulle kunna leda till frilansuppdrag i fotografi eller en plats i den högre utbildningen.

Var ska jag studera?

Kursen bygger på vår Chelsea Centre men det finns plats resor och galleribesök.

Vilka anläggningar och utrustning som?

Studio: Flash utrustad studio med Elinchrom systemet, Hi-Glide stöd, radio triggers och mätare. Medium kameror finns tillgängliga för studiobruk.

Digital Suite: Mac utrustning som använder Photoshop CS6 (med ACR), film och flatbäddsskannrar (alla storlekar upp till 10 x 8).

Wet Darkroom: En våt mörkrum med 35mm till förstoringsmellanformat, film bearbetning upp till 5 "x 4" och filmskannrar. Harts och fiberbaserad bearbetning och torksystem och stöd till alternativa processer, filtrerat vatten och sjukhusklassade luftrening anläggningar.

Vilka är handledaren laget

Våra viktigaste lärare arbetar frilans proffs och har många års frilans och undervisningserfarenhet bakom dem.

Bruce Tanner - webb www.brucetanner.com, blogg www.brucetanner.org Niki Sianni - web www.nikisianni.com Det kommer att finnas ytterligare handledare som levererar specialämnen inom kursen.

Hur mycket kommer jag att behöva studera utanför klass?

Detta är en del tidsförloppet, men du kommer att behöva avsätta en del av din egen tid att utföra kursarbetet. Du kommer att vara regelbundet som projekt och forskningsuppgifter som du behöver för att slutföra självständigt. Denna kurs är lämplig för dem som är redo att göra detta åtagande.

Hur är kursen bedöms?

Varje enhet bedöms när det har lämnats in, kan du bara bli godkänd på kursen om du har passerat varje enhet. Bedömning och återkoppling levereras inom 4 veckor efter inlämnandet (såvida lämnandet försenas).

Är någon av kursmaterialet på nätet?

Alla kursmaterialet är on-line och åtkomliga via vår Virtual Learning Environment (Moodle). Detta får du tillgång till projekt, bakgrundsinformation, länkar till gallerier etc. 24 timmar om dygnet. Under det första mötet i kursen kommer du att få se hur man kommer åt systemet och olika sätt att göra det användbart för dig.

Vilka böcker och utrustning behöver jag?

Du måste ha en egen en SLR och / eller DSLR-kamera. Ett medium kameraformat, blixt och en rad lins för någon av dina kameror är bra, men inte nödvändigt. Du bör ha en egen dator och du måste ha en e-postadress. Om du inte har en dator, det finns många i vår lärcentra som du kan använda. En läsning lista över böcker och filmer kommer att ges till dig.

Vad behöver jag för att köpa / Vad merkostnader finns det?

Det finns en extra studio avgift på £ 50 mot centrala material som måste betalas som kursstart (det stiger till £ 100 om det inte betalas ut under den första veckan). Vid slutet av varje enhet måste du lämna in en arbetsbok med ett stort antal utskrifter och vissa fotografiska tryck. Detta kan vara mycket dyrt att producera så du bör göra det möjligt för dessa kostnader. När du besöker utställningar du kan ibland behöva köpa en biljett.

Vad behöver jag för att ta med till intervjun?

Du kommer att behöva ta en liten portfölj av din egen fotografiska arbete. Du kommer att få en kort varsel för att skjuta en snabb projekt som du också kommer att behöva ta till intervjun, eftersom vi vill se hur du arbetar under tryck!

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Mån, tis Olika
Program undervisas på:
Engelska

Se 130 fler kurser från Kensington and Chelsea College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
30 veckor
Deltid
Pris
8,500 GBP
Full avgift £ 5950; Icke-EU-avgiften £ 8500
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum