Läs den officiella beskrivningen

11

Inspireras och utforska din kreativitet med konst!

Vi erbjuder ett brett utbud av spännande och utmanande konstkurser som drivs av en energisk och entusiastiskt team av lärare som är utövande konstnärer och frilans kommersiella formgivare och fotografer. Vare sig du är nybörjare eller en erfaren artist, kommer du att kunna utöka dina tekniska kunskaper och bygga upp förtroendet för din kreativa förmåga. Du kan välja en kurs från många konst och fotografier områden, och studera antingen genom dagen eller kvällen. Du kommer att uppmuntras att utforska material, metoder och tekniker i ett brett utbud av både certifierade och icke-certifierade konst- och designkurser.

Våra konst kvalifikations kurserna ger en unik möjlighet för dem som vill börja sin konstnärliga karriär med en utmanande och givande studietiden.

Kursöversikt

Denna kurs motsvarar det första året av ett konst BA kurs. Den BTEC HNC specialiserat sig på konst och gör det möjligt för studenter att fullfölja sina idéer i teckning, måleri, skulptur, video och grafik. De viktigaste kurs handledare tränar och uppvisar konstnärer. Andra specialiserade handledare inom högskolan bidrar också till kursen. Ligger till grund för kursen är enheter i kontextuell Studies (samtida konstkontext) och yrkesutövning. Tonvikten hela är på att förvärva och utveckla kreativa och tekniska färdigheter genom forsknings- och studioprojekt. Det finns en möjlighet att visa arbetet i två utställningar under kursen. "Programmet är modern känsla, främja hög prestation och stark individualitet bland studenter, den högsta uppnå eleverna producerar ambitiös, konceptuellt och formellt rigorösa arbete" Chris Hunt, extern utvärderare.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Mån / tis 10:00 till 16:00
Program undervisas på:
Engelska

Se 130 fler kurser från Kensington and Chelsea College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
30 veckor
Deltid
Pris
8,500 GBP
Full avgift £ 5950; Icke-EU-avgiften £ 8500
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum