Läs den officiella beskrivningen

2

Oavsett dina intressen eller ambitioner, erbjuder vi ett spännande utbud av mode kurser i vår särskild avdelning, undervisas av specialiserade mode proffs.

Våra utmärkta förbindelser med högre utbildning mode och textil banor i London-området gör att vi kan hjälpa dig att förbereda en framgångsrik modekursanmälan.

Många av våra elever har gått på högre utbildning, framgångsrikt etablera små företag, eller gått vidare till arbete inom modebranschen. Vi har ett gott rykte för den höga standarden på arbete som produceras, och inträde till våra kurser är ofta konkurrenskraftig.

Vi sörjer för nybörjare genom till mycket erfarna, syftar till att vara så flexibla som möjligt för att möta individuella behov. Acceptans på alla våra mode kurser är enskilda intervjuer. I förekommande fall kommer du att bli ombedd att ta med exempel på ditt arbete. Vid intervjun kan vi bygga ett personligt studieprogram med hänsyn till dina befintliga kunskaper och tillgängliga tiden.

Kursöversikt

Denna enastående, specialiserade program kommer att utveckla din starka befintliga sömnad och mönsterskär färdigheter för Theatrical eller film kostym industrin. Med fokus på Historisk klädsel, kommer du forska en viss period i historien och tolka denna forskning för att utveckla en full kostym, inklusive alla underkläder och de mekanismer som skapar en särskild siluett och stil - med hjälp av mycket specialiserade tekniker och processer. Denna kurs kommer att förbereda dig väl för progression på BA Kostym program eller anställning inom industrin. Arbetslivserfarenhet och projekt med industrin är en del av programmet.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: ons-fre från 10:00 till 16:00
Program undervisas på:
Engelska

Se 130 fler kurser från Kensington and Chelsea College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
34 veckor
Heltid
Pris
8,500 GBP
Full avgift £ 5950; Icke-EU-avgiften £ 8500
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum