Högre nationella certifikat inom mode och textil - kostym

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Högre nationella certifikat inom mode och textil - kostym

Kensington and Chelsea College

2

Oavsett dina intressen eller ambitioner, erbjuder vi ett spännande utbud av mode kurser i vår särskild avdelning, undervisas av specialiserade mode proffs.

Våra utmärkta förbindelser med högre utbildning mode och textil banor i London-området gör att vi kan hjälpa dig att förbereda en framgångsrik modekursanmälan.

Många av våra elever har gått på högre utbildning, framgångsrikt etablera små företag, eller gått vidare till arbete inom modebranschen. Vi har ett gott rykte för den höga standarden på arbete som produceras, och inträde till våra kurser är ofta konkurrenskraftig.

Vi sörjer för nybörjare genom till mycket erfarna, syftar till att vara så flexibla som möjligt för att möta individuella behov. Acceptans på alla våra mode kurser är enskilda intervjuer. I förekommande fall kommer du att bli ombedd att ta med exempel på ditt arbete. Vid intervjun kan vi bygga ett personligt studieprogram med hänsyn till dina befintliga kunskaper och tillgängliga tiden.

Kursöversikt

Denna enastående, specialiserade program kommer att utveckla din starka befintliga sömnad och mönsterskär färdigheter för Theatrical eller film kostym industrin. Med fokus på Historisk klädsel, kommer du forska en viss period i historien och tolka denna forskning för att utveckla en full kostym, inklusive alla underkläder och de mekanismer som skapar en särskild siluett och stil - med hjälp av mycket specialiserade tekniker och processer. Denna kurs kommer att förbereda dig väl för progression på BA Kostym program eller anställning inom industrin. Arbetslivserfarenhet och projekt med industrin är en del av programmet.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: ons-fre från 10:00 till 16:00
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
34 veckor
Heltid
Price
Pris
8,500 GBP
Full avgift £ 5950; Icke-EU-avgiften £ 8500
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan