Läs den officiella beskrivningen

HSK 2 (Mandarin Kinesisk) är en 40-timmars deltid kort kurs som är idealisk för nybörjare som vill lära sig Mandarin. HSK 2 är den andra av sex HSK-kurser. Vi erbjuder HSK-certifikatnivåer 1-6.

HSK nivå 2 gör det möjligt för dig att lära dig ytterligare 150 ord på de ord som lästs på HSK nivå 1: du kommer att kunna hantera enkla uppgifter som kräver en direkt informationsutbyte om att introducera sina familjer, bostad, hobbyer, specialiteter och visa tacksamhet, ursäkter , välkomnar, specifik tid, shopping, transport, känslor, förslag, jämförelser etc.

HSK är en internationell standardiserad tentamen som testar och betygser kinesisk språkkunnighet. Det finns sex testnivåer och testtagare som passerar de sex HSK-tentamen kommer att kunna utvecklas från att kunna behärska enkla kinesiska fraser för att effektivt uttrycka sig både muntligt och på papper. Att erhålla HSK 2-certifikatet ger dig en internationellt erkänd kompetens på kinesiska.

Kursen levereras av Konfucius-institutet för traditionell kinesisk medicin (CITCM) som främjar kinesisk kultur och kinesisk medicin genom att erbjuda en rad olika verkstäder och kurser.


anställbarhet

HSK-kvalifikationen är ett internationellt granskningssystem som ger arbetsgivare bevis på dina språkliga förmågor i Mandarin-kinesiska. Vi erbjuder HSK-certifikatnivåer 1-6.


Anställbarhetstjänst

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

  • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
  • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Undervisa och lära

  • Två timmar kontaktundervisning per vecka
  • Sju timmar självstudie per vecka
  • Klasser erbjuds på lunchtider och kvällar
  • Det finns ingen kurs men du får övningar och arbetsblad som hjälper dig med din självstudie
  • Examinationerna körs varje månad för att göra det flexibelt för eleven


Ingångskrav

Du måste ha slutfört HSK 1 för att utföra HSK 2.

Program undervisas på:
Engelska

Se 51 fler kurser från London South Bank University »

Senast uppdaterad February 26, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
40 Öppettider
Deltid
Pris
360 GBP
Kostnaden för kursen är £ 360 plus en provavgift.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum