Halvintensiv esl certifikat

Columbia West College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Halvintensiv esl certifikat

Columbia West College

EXPANDERA förmåga att kommunicera effektivt med semi-INTENSIV ESL

Semi-Intensive ESL program är perfekt för studenter som är särskilt intresserade av att förbättra sina verbala kunskaper i engelska. Studenter i Semi-Intensive ESL program förbättra deras engelska lärande genom att öka sin exponering mot det engelska språket i olika former. Förutom alla de praktiska, grundläggande och kritiskt tänkande de få i Standard ESL Program, Semi-Intensive ESL studenter expandera och utveckla sin förmåga att kommunicera mer effektivt, effektivt och flytande med infödda engelsktalande i en mängd olika inställningar genom att ta in och öva sitt ordförråd, vardagliga uttryck, klar, naturligt uttal och presentationsteknik.

En annan stor fördel med Semi-Intensive ESL program är att eleverna kan skräddarsy sitt program för att uppfylla sina personliga mål lärande, eftersom eleverna har möjlighet att välja sin önskade classesfrom klass erbjudanden av både Standard ESL program och konversationsprogram. Eleverna kan välja mellan sex (6) olika kompetensområden (grammatik, läsa / skriva, lyssna / tal, kommunikation, Slang och idiom, och uttal). Så beroende på elevens särskilda mål och intressen, kan Semi-Intensive studenten välja klasser som fokuserar mer på de akademiska och yrkesområdena språkinlärning eller på de mer informella, vardagliga användningsområden av engelska.

Lärarna använder ett antal metoder, teknik och medier för att maximera kvaliteten på lärandet. Förutom att använda intressanta och interaktiva läroböcker och stödmaterial, lärare usevarious engelskspråkiga medier såsom filmer, reklamfilmer och annonser, TED Talks, styrelse / online-spel, och nyhetsartiklar i klassrummet. Slutligen, för att se till att eleverna lär sig och förstå de lärdomar, lärarna ger veckofrågesporter, tilldela regelbundna individuella och grupparbeten och presentationer, och engagera eleverna i aktiviteter för att öva sina färdigheter i en naturlig, bekväm och utmanande sätt.

Columbia West College erbjuder Standard ESL, intensiv ESL kurser, Konversations Kurser och TOEFL kurser i Los Angeles.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 - 48 veckor
Heltid
Price
Pris
- 850-8000 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan