Läs den officiella beskrivningen

Våra IELTS kurser är mycket populära. Många av våra elever behöver ta IELTS-testet för att bevisa sin engelskanivå för studier på universitetet. Syftet med kursen är att förbereda dig fullt ut för testet så att du uppnår ditt bästa möjliga resultat. De flesta elever kombinerar IELTS-förberedelser med General English på IELTS 21.

Vårt akademiska team har den kunskap och erfarenhet som hjälper dig att uppnå den IELTS-poäng du behöver. Våra IELTS kurser är noggrant utformade för att förse dig med förberedelser och övningar du behöver lyckas. Du kommer att läras provtekniker och strategier för var och en av de uppgifter du kommer att mötas i testet. IELTS-testet har följande delar:

  • Lyssnande
  • Läsning
  • Skrift
  • Tala

Våra IELTS-lärare använder en publicerad kursbok under hela kursen. Du kommer att få en kursbok för varje IELTS-nivå du studerar på. Du förväntas slutföra 1-2 timmars läxor per dag.

Förutom dina lektioner kan du också besöka vårt IELTS-studiecenter för extra träningspass utan extra kostnad. Våra lärare är tillgängliga för att ge dig extra hjälp i studiecentret från kl. 15.00 till 16.00, måndag - torsdag.

Den genomsnittliga framstegsgraden för våra elever varierar beroende på nivå, förmåga, beslutsamhet och den tid som spenderas på läxor och självstudier. Generellt rekommenderar vi 8 - 10 veckors studie för att öka din IELTS-poäng med 0,5 band.

Liverpool School of English är inte ett IELTS testcenter. Våra studenter tar sitt IELTS-test ett testcenter i Manchester (för UKVI) eller vid University of Liverpool (akademisk eller allmän utbildning). Vi hjälper dig att boka ditt IELTS-test.

Om du vill studera vid ett brittiskt universitet kan vår instruktör av akademisk engelska också ge dig information och råd som hjälper dig att välja och ansöka om din universitetsbana.

Generell engelska

Allmän engelska är vår mest populära kurs. Syftet är att förbättra alla områden i din engelska språkkompetens: talar, lyssnar, läser, skriver, grammatik, vokabulär och uttal.

Vårt akademiska team väljer noggrant kursmaterial för att se till att lektioner är relevanta och intressanta för våra studenter. Du kommer att få en kursbok på kursens första dag och en ny kursbok varje gång du går upp på en nivå.

Våra lärare använder det kommunikativa tillvägagångssättet för att leverera lektionscentrerade lektioner som är dynamiska och engagerande. Lektioner fokuserar på både noggrannhet och flyt. Du kommer att utveckla din förmåga att kommunicera säkert i verkliga situationer.

Våra lärare ser till att varje lektion har tydliga lärandemål. Du kommer att ha ett kort granskningstest varje vecka. Längre framstegsprov är månatliga. Efter varje framstegsprov får du en 1: 1 handledning med din lärare. I denna handledning utvecklar du din individuella handlingsplan, vilket hjälper till att säkerställa att din engelska förbättras så mycket som möjligt och du lyckas med att uppnå dina mål. Efter varje handledning får du en lägesrapport från din lärare.

I slutet av kursen kan du ta ett avgångstest. Därefter kan du jämföra dina placeringstestresultat med dina utgångsresultat för att se hur mycket du har förbättrats.

Vi erbjuder även deltid IELTS förberedelsekurser med GE6 eller GE10 lektioner per vecka.

Med IELTS-testet

Liverpool School of English är inte ett IELTS testcenter. Vi kan hjälpa dig att boka ditt test, men du måste gå till ett IELTS testcenter för att ta provet. Examensavgifter är ca £ 160 - £ 200 och kan ändras. Det finns två typer av akademiska IELTS-test; testet "IELTS UKVI" och "Academic IELTS (non-SELT)" -testet.

IELTS UKVI

Detta är ett SELT (Secure English Language Test). Icke-EU-studenter som ansöker om studentvisum för elev 4 ska ta detta test. Studenter som ansöker om högskoleexamenskurser måste också ta detta IELTS-test. Detta test måste tas på ett godkänt centrum. Du kan ta IELTS UKVI på ett testcenter i Manchester. Detta är ungefär 1 timme bort med tåg.

Academic IELTS (non-SELT)

Denna IELTS accepteras av majoriteten av brittiska universitet. Du bör dock alltid kolla på det universitet du planerar att studera på. Du kan ta Academic IELTS vid testcentret vid University of Liverpool. Detta är bara en kort promenad från skolan. Testerna erbjuds en eller två gånger varje månad på en lördag.

Nyckelfakta

Kursdatoer: Starta måndag

Kursens längd: Minst 1 vecka. Max 1 år.

nivåer:
IELTS 21: Intermediate-Advanced
(CEFR B1-C1)

Lektioner / timmar per vecka:
IELTS 21: 21 lektioner / 19 timmar 15 minuter

Lektionslängd: 55 minuter

Maximal klassstorlek: 15 studenter

Minimiålder: 16 år (Skriftlig föräldra samtycke krävs för studenter under 18 år)

Visa krav:
Kortfristigt studievisum eller Tier 4 Visa

Examensavgifter (med förbehåll för ändringar):

  • IELTS (UKVI) £ 200
  • IELTS (akademisk eller allmän utbildning) £ 150

Dessa ingår inte i kursavgifterna.

priserna

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från Liverpool School of English »

Senast uppdaterad April 21, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 - 52 veckor
Deltid
Heltid
Pris
235 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum