Läs den officiella beskrivningen

IELTS

Det internationella engelska språketestningssystemet eller IELTS är, som det är mer känt, ett testsystem som är utformat för att noggrant bedöma språkförmågan hos kandidater som behöver studera eller arbeta i ett engelsktalande land. IELTS krävs ofta för universitet, i länder som Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien och USA, och erkänns också av yrkesorganisationer, för sysselsättning, invandringsmyndigheter och andra myndigheter.

Vad är formatet för IELTS-testet?

Det finns två typer av IELTS-tester - akademiska eller generella. Här på Direct English fokuserar vi främst på Academic-testet, eftersom det är det som krävs för utbildningsändamål. Testet är uppdelat i fyra delar - Lyssna (30 minuter), Prata (15 minuter), skriva (60 minuter) och läsning (60 minuter) och det tas över en två dagarsperiod.

Scoringen fungerar på ett bandsystem från 1 till 9, varav 9 är högsta möjliga poäng. Halvpoäng tilldelas också och du testas på alla fyra delarna av testet, och betyget för varje läggs ihop för att få slutresultatet. Vanligen, för utbildningsändamål, kommer du att bli ombedd till en lägsta betyg på 6. Ibland kan du bli ombedd att få ett minimumspoäng i var och en av de fyra avsnitten.

Kursbeskrivning

Under IELTS-programmet lär du dig allt du behöver veta för att kunna göra det bra i testet. Vi har utformat kursen för att omfatta alla delar av IELTS-testet - Läsa, skriva, lyssna och tala - och vi kommer att öva testformen om och om igen med hjälp av riktiga testpapper. Vi kommer också att täcka alla aspekter av grammatik som du kan behöva göra ditt bästa på testdagen.

IELTS-examen är en mycket innehållsspecifik examen, så en bra nivå på engelska garanterar inte att en student skulle klara sig bra i detta test. För att lyckas i detta test är det absolut nödvändigt att eleverna känner till testets format och övar mycket tills de är övertygade om det.

På Direct English arbetar våra lärare med eleverna för att säkerställa att de förstår vad som krävs av dem för provet, och undervisar klasserna med studenternas framgång i åtanke hela tiden.

Inträde:

Vem som helst förutsatt att de är över 18 år, kan gå med i detta program. Det är emellertid viktigt att notera att även om denna examen inte har ett akademiskt inmatningskrav. en god kunskap om engelska krävs för att ta kursen.

Examen:

Det är viktigt (för viseringsändamål) att eleverna tar den officiella IELTS-tentamen före kursens slut på Direct English .

Kursavgifter inkluderar:

  • Gratis kursregistrering
  • Gratis Coursebook
  • Gratis placeringstest
  • Gratis sjukförsäkring
  • Gratis lärarskydd försäkring
  • Gratis studentkort
  • Gratis Mobiltelefon SIM-kort
  • Gratis sociala aktiviteter
  • Gratis WiFi-åtkomst (på campus)
  • Gratis examensbevis i slutet av kursen (ingen extra kostnad)
Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från Direct English »

Senast uppdaterad June 19, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum