Läs den officiella beskrivningen

IELTS-förberedelsekursen är för studenter som planerar att ta IELTS-tentamen inom de närmaste 15-20 veckorna. Kursen bekräftar eleverna med tentamen och dess fyra avsnitt: Läsning, lyssna, skriva och tala. Eleverna ska utöva sina färdigheter i stor utsträckning, samt fokusera på att förbättra sin grammatik, ordförråd, stavning, interpunktion och uttalande.

Eleverna kommer att lära sig strategier för att hjälpa dem att fullt ut visa sin språkförmåga på tentamen och regelbundet genomföra fullmockaxamina (läsning, lyssna, skriva och tala) för att öva dessa strategier. Varje typ av IELTS-skriftlig uppgift, inklusive både akademiska och generella utbildningsmoduler, omfattas systematiskt under varje nivå i kursen.


Varaktighet: 5 till 30 veckor/>

Tidsplan: morgon och kvällsplaner

Intag: Varje måndag

Inträdesnivå: Mellannivå och högre

Kontakt Timer: 20 Core Timer 3 Valfria timmar

CRICOS bankkod: 069592A


En provkursplan för IELTS-förberedelsekursen anges nedan./>Varför välja en Primus Australia College of Education Course?


PRIMUS ENGLISH kurser lärs i toppmoderna lokaler centralt beläget i Melbourne CBD. De har skapats av engelska yrkesverksamma och lärare och levereras tillsammans med extracurricular språk och kulturella aktiviteter i en miljö med stödjande och vänliga lärare och studenter./>
Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Primus English - Learn English in Melbourne, Australia »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Öppen registrering
Duration
5 - 30 veckor
Heltid
Pris
- För aktuella kursavgifter och avgifter kontakta oss.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum