Inredning - Material

Inscape Education Group Dubai

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Inredning - Material

Inscape Education Group Dubai

Kursöversikt

Mängden av produkter och system som är tillgängliga för inredningsarkitekter är stor. Möjligheten att urskilja lämplighet och kvalitet hos en produkt eller ett system är viktigt vid valet och uppfyller klientens inredningsbehov. Kursinnehållet inkluderar: Introduktion till leverantörer och tillverkare, ytbehandlingar som ytbehandlingar för golv, väggar, tak, fönster. Det fortsätter att undersöka typer av belysnings- och belysnings effekter samt mjuka möbler och möbler.

kursinnehåll

Startdatum

19 augusti 2018

Deltid ansikte mot ansikte lärande:

4 x 1h45 sessioner, 4 dagar i veckan i 2 veckor

Ingångskrav:

Ingen förutsättning.

Leveransspråk:

engelsk

Kursutfall

Med kursen kommer du att kunna fatta välgrundade beslut om ytbehandlingar som att plocka mattor över kakel eller mattor i ett rum av en särskild anledning. Du kommer att ha en funktionell förståelse för de inneboende egenskaperna hos vissa material och kunna skapa ett utrymme som inte bara är estetiskt tillfredsställande utan också funktionellt och väl övervägt. Du kommer till sist att förstå den mer praktiska tillämpningen av vilka inredningsarkitekter som gör och hur de fungerar.

Karriärer

Med den här kursen kommer du att kunna fatta välgrundade beslut om ytbehandlingar som att plocka mattor över kakel eller mattor i ett rum av en särskild anledning. Du kommer att ha en funktionell förståelse för de inneboende egenskaperna hos vissa material och kunna skapa ett utrymme som inte bara är estetiskt tillfredsställande utan också funktionellt och väl övervägt. Du kommer till sist att förstå den mer praktiska tillämpningen av vilka inredningsarkitekter som gör och hur de fungerar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 6, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
4 veckor
Deltid
Price
Pris
3,500 AED
Information
Deadline
Locations
Förenade arabemiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Förenade arabemiraten - Dubai, Dubai
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan